Kader56bende pkoyum hemde bı yumurtam diğerine göre küçük adetim hiç bi zaman düzenli olmadi çocuk sahibi olamazsina bile getirdi gittiğim doktor hemde nisanliydim ozamanlar ayrilmayi düşündüm eşim. Kabul etmedi evlendim hemen hamile kalmisim artık ne kadar içten istediysem🤗 o doktora hakkımı helal etmiyorum ama çok canımı acitti şuan 34+3 darısı başına inşallah dua et bol bol tevekkül sonrası takdiri ilahi :)
Polikistik over hamile kalmak isteyenler
Kader56 bende de pkos var ilk düşüğümden sonra ortaya çıktı. Adetlerim düzenli ve kıllanma problemim yok. İlk düşükten sonra 5 ay denedik olmadı tabi ben çok takıyordum niye olmuyor diye doktora gittik bana sorunun yok denemeye devam dedi, artı soğan suyu kürü ve inofolic combi diye bir ilaç önerdi o ay hamile kaldım çok şükür d vitamini eksikliğide hamile kalmayı zorlaştırır demişti doktorum. Bi de instagramdan bir gebenin günlüğünden ovulasyon testi aldım yumurtlamaya dikkat ettik çok şükür rabbim nasip etti sana da nasip eder inş 🙏🏻
Bende pko luyum. Kendimi bildiğim bileli adetlerim hep düzensiz ilaçsız adet olduğum çok sayılı. Kilo problemim hiç olmadı 42 kiloyum. 1buçuk senelik evliyiz ama maalesef olmuyo bizimde çok umutsuzum.son gittiğim doktor proxywomen verdi iki aydır kullanıyorum bu ilacı kullanan varmı aranızda
Kader56 bnde ileri derecede pkos hastasyım. 4,5 sene boyunca sonuç alamadım geçen sene tüp bebek tedavisine başladım çok şükür Rabbim e biz bir isterken Rabbim iki tane nasip etti. 4,5 senelik özlemimizdi şu an 25 haftalık hamileyim. Çok ilaçlar kullandım kürler denedim macunlar alıp yedim faydasını görmedim karar verip ve yaptrdık.
Kader56 amin inşallah cümlemize.
Rabbim gönlünüze göre versin canım bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amin Ecmain.
Çok araştırmak lazım canım benm olduğum yerde tüp bebek merkezi ya da hastane içi yoktu.
Bulunduğum yere 3 4 saatlik mesafe vardı ve doktoru çok araştrdık ve karar verip gittik.
Zayf olduğum için benim için çok zor bir süreçti masrafmız çok oldu oldu 15.000′e yakın gitti çok şükür emeğimiz boşuna gitmedi hiçbir şey gözüme gelmiyor o yüzden.
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
Bu süreçte stresten uzak durun ve kafanıza kesinlikle takmayın ne deniliyorsa birebir yapın.
Bir de çok yatmayın evin içinde yürüyüşler yapın.
Kader56 bndede pko vardi ilac kullanmadan adet olamiyodum Kilolu biri degilim 1.5 yil hamile kalamadim sogan kuru uyguladim 2 ay sonra hamile kalmisim bilmiyodum doktora kontorole gidelim dedik esimle hala olmadi diye doktorum hamilesin dedi simdi 18 haftalik olduk 👧 pko disinda bi sorunun yoksa tavsiye ederim sogan kürünü rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲