DuhaninAnnesi Ecmelbeyza haftaya vereyim salı çarşamba vs iki gün sonra bidaha veririm ondan sonra nisan 13 evlilik yıldönümü malum dışarda kutlama iptal olur bebeği görmeye gideriz dedik eşimle 🙈 görünürse tabi kese filan o zamana bisey olmassa Allahın izniyle
bilgemom DuhaninAnnesi Allahın izniyle eminizz💃🏻💃🏻💃🏻 Evet diğer testten daha iyi görünüyor 😍 7.haftadayız ama ben hala rüyada gibiyim inanır mısın hep sürecek sanırım bu şaşkınlığımız🙏🏼 Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliklerimiz 🙏🏼💙
Telatabih DuhaninAnnesi var tabi kuzucum dahada belirmiş bugünn inşallah en kısa zamanda kese ve kalp atışı duyduğunuzuda yaz buralara :)
DuhaninAnnesi Telatabih haftaya haftaiçi gidicem kan vermeye biraz da çizginin belirdiğini goreyimde birde 13 nisan a randevu alicam hem evlilik yildonumumuz belki o zamana en azından kesesi görünür 🙈
DuhaninAnnesi Mgmg Allahım inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz kuzum bide koyulaşsaydi keşke pazartesi bidaha mi test yapsam
Emine_Leyla DuhaninAnnesi evet canm hemen çıktıysa silik ama görünüyor vardır yoksa çıkmaz böyle hadi insallah var gibi görünüyor inşallah sağlıkla kucaklarina alır bütün hamisler😘😍🌷
DuhaninAnnesi Emine_Leyla yumurtlamanın 8.günüde yapmıştım bembeyaz negatifti sonra silik cikmaya basladi testi aldığım kişi çatlamadan sayıyor çatlamaya göre bugün 12.gün
Nuriay DuhaninAnnesi canim biraz sakin ol bak heyecandan bisi olucak ya sakin ol birde cok dillendirme burda goz var nazar var Allah korusun bol bolnazar dua si oku
DuhaninAnnesi Nuriay sakinim ya sadece emin 9lmak istiyorum artık sonra düşünüyorum 1 gün arayla iki kere yaptım bugün yaptığım onces ’nden daha net cıktı ama yine de koyulaşmis halini görmedim ya ondan heralde
Ladygirl DuhaninAnnesi yumurtlamadan önceki günler denediniz mi canm yoksa spermleri bekletip tam yumurtlamada mı beraber oldunuz
DuhaninAnnesi Ladygirl yumurtlamaya yakın günlerde denemedik pik günü,çatlama ve sonraki gün ara vermeden değerlendirdik
Nuriay DuhaninAnnesi sana birazdan kendi testlerimi aticam 2 ci gebeligimdekileri ben hepsini sakliyorum bakarsin