DuhaninAnnesi Ecmelbeyza buda kuruyunca daha net oldu yeni yaptığım 🙈 kadında pozitif dedi ay çok.tuhaf oldum yine bu arada çatlamadan saymak daha iyi
DuhaninAnnesi Nuriay @Ecmelbeyza bilgemom @sinber Emine_Leyla Mgmg Kızlar yaptım yine silik ama diğerine göre daha net bi silik cıktı. Testleri aldığım abla çatlamadan hesaplamam gerektiğini yani 11.günde olduğumu söyledi ve test pozitif görünüyor dedi 🙈 çatlama olmadan döllenme olmuyor haliyle ama ikinci testte silik çıktığına göre artık inanabilirim heralde var olduğuna 😂 https://imgyukle.com/i/JDpZwx
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi oh be şükür geldin evet var 😍😍😍👏🏻Hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla . Bana da dua et ilk taze taze gebelik ağzından 😘😘😘Maşallah 🧿
Nuriay DuhaninAnnesi evet canim gun gun koyulasacak inan bana sakin ol heyecan yapma guzelce sagliklo beslen bol bol su iç dua et
Ecmelbeyza Nuriay Bir şey soracaktım sana şimdi bu tefriciye şuan okuyabilirim diye araştırdım ama içim rahat etmiyor acaba bitince mi okumaya başlasam ki
Nuriay Ecmelbeyza ne bitince ? Adetlimisin ? Ki okuya bilirsin tefriciye ayet degil dua adetliyken kuran okumak yasak arapca olan dulari yada cevsen okuya bilirsin tefriciyede
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza of inşallah sağlıkla ilerler haftaya haftaiçi kan vereyim diyorum hem Te st koyulssmis olsun hem beta artsın iyi bir sayı göreyim
DuhaninAnnesi Nuriay bende dedim ama bana inanmamış demekki 😒 okuyabilirsin demiştim oysa Ecmelbeyza 😂
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza Nuriay dün gece ve sabah her namaz vakitlerinde desem daha doğru olur dua ediyorum isimlrrinizle hemde ♥️
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ver bence 😎mecbur en azından ilk bi bakarsın her şey yolundaysa sonraki randevuyu biraz geç verir belki. Bizim arkadaş da gitti gördü bebeğini kan falan sonra 3 ay dolunca gitcekmiş mesela
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza haftaya vereyim salı çarşamba vs iki gün sonra bidaha veririm ondan sonra nisan 13 evlilik yıldönümü malum dışarda kutlama iptal olur bebeği görmeye gideriz dedik eşimle 🙈 görünürse tabi kese filan o zamana bisey olmassa Allahın izniyle