DuhaninAnnesi Nuriay https://imgyukle.com/i/JGzKgc bak benimde kuruyunca böyle oldu gebeliklerin üstündeki ovu testi de bugün yaptım kırmızı cıktı 🙈
Nuriay DuhaninAnnesi bak bu testlerin arasinda 3 gun kadar fark var hepsinin 2 3 gunde bir yapiyordum 6 7 testim vardi bundan daha çok silik olan testlerimi atmistim cope ama resimleri duruyor atarim ilk yaptigimin da resmini
Nuriay DuhaninAnnesi canim zaten sen hamilesin bunu biliyoruz simdi senin icin onemli olan su anda saglikli ilerlemesi onun icin bol bol dua et saglikli beslen ve meyve sebseyi cok ye doktorum ilk haftalarda cok onemli demisti iyi beslenmekki bebek iyi gelişsin
Nuriay DuhaninAnnesi bak en ustdekini ilk yapmistim adet gunumde gece adet olmadigimi gorunce yapmistim aksam namazi vakitleriydi
Cileklipasta DuhaninAnnesi hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 sabah gördüm de yazmaya vakit olmadı
DuhaninAnnesi Nuriay ay bunlar benimkine benziyor demekki 3 gün beklesem boylle çıkcak 🙈 teşekkür ederim kuzum ya bunlara bakmak bile rahatlatti
DuhaninAnnesi Cileklipasta oy çilekli pastam gelmiş 😂 yaaa teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı ilerler
Ecmelbeyza Cileklipasta iyi diyelim iyi olsun 😊sen gözükmüyorsun ortalıkta var mı bişeyler yum ne zaman
Kardelennn123 DuhaninAnnesi mrrhabba hamilesin gozunuzaydin bnde senin gbi hep terrddutte kkalliyorduum 5 defa test alip yptim hpsi silikti cikti meger 4.5 hftalik gebeymisim takilma eminim dusuk oldu ama ustune telrr hamile kldim Allahima sukur suan 4 aylik hamileyim srcagn bsey olursa msj atabilirsn :)
Nuriay DuhaninAnnesi canimm korkma vAllahi hamilesin yani 12 gunluk bebe ne kadar koyu cika bilirki 😊😊😋 3 gun arayla yap testleriki aklin karişmasin daha cok koyulasma gorucen ve ilk idrarla soylememe gerek yok bence
Kardelennn123 Canini skma hamilesin %100 bnim sormadigm doktr kalmamisti kararsizdm wptn konusyrdk direk bna gozunaydin dedi :)
DuhaninAnnesi Kardelennn123 ya çok teşekkür ederim kuzum öyle iyi geliyor ki yazdığın kosa koşa doktora gidesim vae ama gitsem bisey görünmez
Cileklipasta Ecmelbeyza ben bebişten görünmüyorum işte 😄 senin nasıl gidiyor ne zaman bat ? Güzel haberlerini alcaz inşallah senin de
Kardelennn123 Yarin cinsiyt ogrenmeye gdcz insallh cokgzel bambaska birduygu rabbim seninde kucagna almyi nasp etsn :*
DuhaninAnnesi Kardelennn123 ya inşallah rabbim gönlüne göre nasip etsin sağlıkla hayırla alalım kucagimiza bide geç döllenme oldu şuan tahminim 3 4 haftalık olması çünkü yumurtlama tarihimden 2 hafta geç yumurtladim 2 hafta sonra falan randevu alsam 6 haftalıkken gitsem olmaz mi
Kardelennn123 Kese gozukur minicik oda mercimdk kadar bn sana soyliyim :) bn doktora gtmeden kalpten gtcem birgun cok hycnlaniyosn 8. Hftada kalp atislarini dinledm :D
DuhaninAnnesi Kardelennn123 şuan görünmez heralde ama dimi çünkü çok küçük ve som adet tarihimle uyumlu degil
Kardelennn123 Olur canim randevular nr zaman musaitse suan bebegi goremezsn cunju kesesi olusyor daha dedgm gbi mercimk kadr kese insan benzer srkildr 3.ayda goruysn