Kızlar çatı muayenesi oldum ama hiç buradaki kızların anlattığı gibi değildi doğumdan zor diyeni görmüştüm kendinizi kasmadığınız sürece acı hissetmiyorsunuz sadece hafif bi sızlama oldu o anlık o da 3 saniye sürmedi bile ☺️

gizembas aynennbenim 37 de yapildi ve agrisiz sancısız bi seydi korkmayin derim zaten saniyelik 1 dk bile sürmüyo

gizembas bende 38+3 üm ilk kez bugün çatı muayenesi oldum. Biraz canım yandı benim 🙄 doktor dedi emin misin normal doğurabilceğine 🙈😁 doğuma kdr böyle bakmamız gerekiyo çünkü dedi. Eminim yapabilirim dedim 😁 haftaya yine var bakalım normal doğuma kdr fikrim değişmez inşallah 😁

Deryaaasel benim bayağı genişmiş o yüzden mi acımadı acaba 😄 çok kolay doğurursun dedi doktorum 😄

gizembas cuma günü 37+2 de olacak çatı muaynem tedirginim açıkçası 😕 normal doğuramazsın demesinden de çok korkuyorum

Yami inşallah normal doğum olur ama olmazsa da endişelenme sezaryende de artık çabuk toparlanıyorlar 😊

gizembas salı günü benim de çatı muayenemi yapcak doktorum 37+5te ve benim en çok korktugum seylrden biri bu. Sürekli yapcak mi peki bundan sonra da söyledi mi?

Çatı muayenesiyle açılma varmı diye bakma aynı şeymi acaba yoksa çatı için doktor daha mı çok elini sokuyor

Kizimmmm evet açılma var mı diye artık her gittiğimde bakacak 10 gün sonra tekrar gel dedi belki de doğuma giderim o esnada da bakılabilir

Yami doktorum bu konu hakkında hiç konuşmadı. Sadece salı günü çatı muayenesini yapcz dedi. Gidince öğrencem ben de.