Kubraadmr canım kanguruyu almayı düşünüyormusun post kalktı ınstagramdan konuşalım istersen
SSeyma_1907
- 4 Eki 2020
- 17 Ağu 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Bebek odası için halı tartışmasında
iremermek13_ canım beşik için yazıyorum post kaldırıldı da almayı düşünüyomusun ınstagramdan konuşalım
- SON 4 23-24 NİSAN ANNELERİ 🤦🏿♀️ tartışmasında
40+1 çarşamba fitille başlatıcaz doğumu normal doğum 🤲🏻
- Sokağa Çıkma Yasağı ve Dr Randevusu tartışmasında
23 nisanda doğuruyorum 🙄 sıkıntı olmaz inşallah
- Fitille doğum yapan ????? Nisan anneleri tartışmasında
Kızlarrr
Nisan anneleri nerdesiniz
???
- Doğmayan bebek 😂 tartışmasında
Meryyys sağol canım ama çarşamba yatışım yapılıcak fitille başlıcaz
- Doğmayan bebek 😂 tartışmasında
Meryyys 39+6 nişanım geldi bakalım bebiş ne zaman gelicek
Fitille başlayan varmı doğumu? Yada fitil başladıktan sonra suni vermişlermiydi?
- Kalçada mor ve kırmızı lekelenme tartışmasındaSon dönemde çok almadım canım belki seninde öyle olur. Hiç ödemim yok sadece karnım var.
- Kalçada mor ve kırmızı lekelenme tartışmasındaSibelgokhan kaç haftalıksınız canım
- Kalçada mor ve kırmızı lekelenme tartışmasındaBlge28 36 da sacede hafif pembemsi mor gibiydi 38 e girdik arttı şuan 39+3 çatlamayan yer yok. Ben 8 sene voleybol oynadım etlerim çok sert gergindi belki ondan bu kadar çatlamış olabilirim
- Kalçada mor ve kırmızı lekelenme tartışmasındaSibelgokhan bende krem kullandım lıerac kullandım bir gün bile aksatmadım ama sonuç kötü 🙄 yağ sürdüm hep nemli kaldı ama olucağı varsa oluyor. Çatlaktan göbeğim gözükmüyor. 60 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyum şimdi 13 kilo aldım
- Kalçada mor ve kırmızı lekelenme tartışmasındaEvet çatlak oluyor benimde ilk öyle başladı şuan çatlaksız yerim yok önce kalça sonra karnım oldu. 39+3 oldum harita gibiyim 🙄
- 39+0 doğuramıyorum tartışmasındaHilallll98 kilosu gayet iyimiş canım cuma günü haberlerimizi verelim birbirimize 🤲🏻
- 39+0 doğuramıyorum tartışmasındaHilallll98 ben geçen hafta gittim sancım var nstdede çok güzel çıkıyor sancı açılmam 1 cm ama sancım artmıyor hep aynı düzeyde kanalada yerleşmiş ama gelmiyor işte. Bende çok yoruldum çatlamaktan bir hal oldum. Kaç kilo bebişiniz
- 39+0 doğuramıyorum tartışmasındaHilallll98 bende 39+2 yim cuma günü randevumuz var o zamana kadar gelmezse başlatıcaz doğumu dedi doktorum sizde durum nasıl 😊
- Acil 39+3 su geldikten nekadar sonra hasteneye gidilmeli tartışmasındaHemen
- Erkek bebeklerinize ne isimlet koydunuz tartışmasında
Yaman 💙💙