guler canım stes yapma ben 8 haftalıktı gittiğimde doktora bebeği ultrasonda göremedi dedi normalde iki aylık bir bebeğin ultrason da gözükmesi lazım dedi Boş gebelik ve dış gebelikten şüphelendi Sonra alttan ultrason yaptı Kese oluşmuş ama bebeği göremedi Boş gebelik olabilir dedi Tahlil filan yaptı bir sürü tabi benim moralim altüst oldu ağlıyordum sürekl 3 gün sonra tekrar gel dedi yine gözükmezse kürtaj olacaksın dedi annemler filanda beni bayağı bir motive etti Gitme dedi bir hafta sonra git dedi bebek daha küçüktü gözükmüyordur dedi daha Ben de bir hafta sonra Ankara'dan muayene oldum neyse bana ultrason yapıyor kadın böyle bebeğimin kalp kalp atışını filan duydum doktora sordum ne oldu diye Bebeğin gayet sağlıklı kalp atışı da duyuluyor Dedi o an çok ağlamıştım çok duygulanmıştım Normalde sekiz haftalık ama ultrasona göre altı haftalıkdı canım sen de kafana hiç böyle şeyleri takma çünkü sağlıklı bebekse Sen istesen de istemesen de o doğar şükür et bol bollll💕💕💕baya uzun oldu ama🙂