BusraKula Bende 6 haftalık hamileyim şuan bendede bulantı yok sadece her zaman severek dediğim şeyleri şimdi yemek gelmiyo içimden düşününce midem bulanıyo gibi oluyo değişik😂😂
Feyzanuuurk BusraKula duygularima tercüman oldun desem 🤭🤭💞 doktorlar bulantı için hap veriyorsa iyiymiş ya geçiriyor mu kesin acaba
Feyzanuuurk Dimple23 kesinlikle öyle .yemek yaparken psikolojik bozuluyor acaba tiksinirim miyim diye
BusraKula Feyzanuuurk benim çok aşırı mide bulantım olmadığı için sormadım ama çarşamba günü kontrolüm var olurda bulanırsa diye sorucam👍🏻
Feyzanuuurk SevgiTuracanlolu ilaç verdi ve iyi geldiyse iyi sıkıntı yok hayırlısıyla kolay bir sekilde doğum yapmayı nasip etsin Allah 😍
Feyzanuuurk BusraKula bende haftaya doktora gidicem inşallah kalp atışları için gidiyorsun sanırım sende 🤭 verirse söylersin Bana da
BusraKula Feyzanuuurk tabiki yazarım burdan🙋🏼♀️Evet hem kesede bebeği görmeye hemde kalp atışı için bakalım dua edin gözüksün bebeğim🥺
Feyzanuuurk BusraKula inşallah keseyi de görürsün ve o pıt pıt atışlarını da duyarsın💞 dua eder dua beklerim ona göre 🤭
E23ww Kizimda 5. haftada basladi 4 ay bulandim 4 kilo verdim suan tekrar hamileyim daha baslamadi bulantim 6 haftalik olduk insallahda olmaz coook zor
Feyzanuuurk E23ww rabbim kolaylık versin anaların hakkı ödenmez gerçekten inşallah herşey güzel olur 😉
Feyzanuuurk BusraKula insallaaahhjj💞🤭 şey sorcam ben profilime resim koyamıyorum bir türlü nasıl yapcam konunun dışında bir soru oldu ama 😃
BusraKula Feyzanuuurk kendi isminizin üstüne tıklayın profiliniz çıkıyo ortada çıkar hemen fotoğraf bölümü