Selam12 superrmomy 34 haftamda gitmiş oluyorum doktor kontrolüne ilk gidişim diye yaptı heralde birde kan ve idrar tahlili istedi lökosit yüksek çıktı doktor cumaya kadar yok napsam bilmiyorum
Af072019 Hulyauygur ben 18. Haftamda ilk defa gitmiştim erkek dedi yüzde 90 detaylı ultrasonda da erkek çıktı yanılmadı yani
Af072019 Hulyauygur bende birşey soracağım size ben türkan hanımın telefon numarasını daha istemedim siz istediniz mi sizde var mı?
Hulyauygur Af072019 hayır istemedim henüz ama genelde hastane telefonundan ulaşmamızı istiyorlar kartını vermişti özel numarasını verir mi hiç bilmiyorum 🤷🏽♀️
superrmomy Selam12 bu haftalarda nts isteniyor zaten canım tahlil bendende istedi artık doguma hazırlanmam gerektiğini söyledi numarasını almadınız mı isterseniz farkli bir doktorada gidebilirsiniz
Selam12 superrmomy ya ilk defa gittiğim için vermeye bilir diye düşündüm açıkçası ondan dolayı isteme cesareti göremedim kendimde bakalım kan sonucumu götüreceğim ve sancım var neden bilmiyorum ama
superrmomy Selam12 ben bastan beri irem hn gidiyorum canım belki beni bildiği icin bana numarasını kendi verdi suanlik memnunum doğumuda onda yapmayı düşünüyorum
Fundacld Yldrmbytkn hangi doktora gidiyorsunuz orda . Detaylı için mahmut güngör hoca varmış o mu baktı
Yldrmbytkn Fundacld normal muayene icin sibel yazan a gidiyordum ama baska hastaneye gitti kendisi şimdi mehriban museyeva toptaş a gidiyorum. Dediginiz doktora gitmedim duymadım da hiç genç bi doktordu adını unuttum valla canım erkekti o da.