Yldrmbytkn Güneşli Erdem hastanesi ben mihriban museyava toptaş hanıma gidiyorum memnunum. Muayene 80 tl Normal doğum 1200 tl Sezeryan doğum 1500 tl
Fundacld Yldrmbytkn erdem hastanesinde detaylı ultrasona gitcem siz kaç haftasınız detaylı yaptırdınız mı
Fundacld Yldrmbytkn hangi doktora gidiyorsunuz orda . Detaylı için mahmut güngör hoca varmış o mu baktı
Snmdnz Selam12 insaallah canm benm sezeryan olucagi icin mecbur gircek aksi bi durum olmadigi surece kendisi dedi
Snmdnz Selam12 evet canm acilma olmadi bebegin suyu patlamisti 1 gun bekledik olmayinca sezeryan oldum ozaman o yabanci dedigin domtor vardi orda ramin bey o girmisti dogumuma
Selam12 Snmdnz aaa evet bi arkadaşım onu bana çok övdü 😂 bişey dicem bugün kan verdim sonucumda lökosit yüksek çıktı bişey olur mu bebeğime
Snmdnz Selam12 evet cok iyiydi resat beyle ayni hastalari takip ediyordu ama yok simdi😂 pek bilgim yok canm ama birsey olcagini sanmiyorum
Hulyauygur Af072019 merhaba ben de ona gidiyorum cinsiyet tahmininde kaçıncı haftada bulundu size ve yanıldı mı? Ben 12+6 gittiğimde erkek dedi ama tam emin de olamadı ikilemde kaldım 🤷🏽♀️
Selam12 Hulyauygur bana sormadınız ama 12 hafta çokerken olduğu için net konuşmuyorlar banada o şuralarda kız dediler tahmini ama dedi daha sonra 16 haftamda net kız dedi 🥰 Allah gönlünüze göre versin inşallah
Af072019 Hulyauygur ben 18. Haftamda ilk defa gitmiştim erkek dedi yüzde 90 detaylı ultrasonda da erkek çıktı yanılmadı yani
Af072019 Hulyauygur bende birşey soracağım size ben türkan hanımın telefon numarasını daha istemedim siz istediniz mi sizde var mı?
Hulyauygur Selam12 canım benim ilk oğlumda 16. Haftaya kadar kız dedi doktor ısrarla 16da erkek dedi şimdi de böyle Bi durum olunca kafam karıştı açıkçası çok teşekkür ederim cevabın için 🤗
Selam12 superrmomy ona gittim en son Gine’de. Bi fikir alayım dedim çok saolun bana gittiğimde dedi ki daha 28-29 haftalıktım doğum yaklaşmış 1 ay sonra gel nst gir dedi onu anlamadım
Mmmerve123 Selam12 canım sana çok yakın yenibosna nisa hastanesi bütün doktorlarını çok övüyorlar ama ben dr Asiye Uzun a gidiyorum aşırı memnunum o kadar tatlı ki . Bence sende gidebilirsin