superrmomy Sevdanur91 Sefaköy medipol canım emniyet indiriminden yararlanicam hatta 1500 falan denk gelicek dogumum insAllah
Sevdanur91 superrmomy bende emniyet indirimi duydum onun için aradım bugun fiyatları öğrenmek için haftaiçi arayın daha ayrıntılı bilgi olur dediler . ☺️
Sevdanur91 superrmomy sen kaç haftalıksın şuan ben ist. Yeni geldim önerdiğin doktora gitmeyi düşünüyorum birdahakine nasip olursa
superrmomy Sevdanur91 ben 34 haftalık oldum Sefaköy medipolde İrem Yengele gidiyorum ama randevular iptal acilde hangi kadın doğumcu varsa hastalarla o ilgileniyormuş
superrmomy Selam12 evet canım kac gündür hastaneyle kavga ediyorum sap gibi kaldım ortada 35 haftalığım. Nisa hastanesine gideceğim persembe günü
Selam12 superrmomy yaa ben bapcam ya varya sinirden ağlamak üzereyim ve karnımın altı ağrıyor isal gibi ağrım var
Selam12 Selam12 canım birde Nisa hastanesine Jale hanima giden yakın bi arkadaşım var gece doğum olursa sabaha kadar beklemen lazımmış doktor gelmezmiş iyi araştırmamız lazım haberin olsun
superrmomy Selam12 valla bilmiyorum canım bende ortada kaldım olan bize oldu nisa hastanesine bi bak istersen
Azrazumra Selam12 tema hastanesi Ali Serkan Özkul kesinlikle tavsiye ederim 3. Gebeliğim hepsinden doktorumdu ve çok memnunum
pskmerveozcan Azrazumra Doktorumuz aynıymış, Serkan hoca gerçekten çok çok iyi bir hekim, aynı zamanda anlayışlı ve beyefendi. İnşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimiZi🙏🏼🌸
superrmomy Selam12 persembe günü gidicem butun doktorlar hizmet veriyor medipol gibi ortada bırakmamışlar
Selam12 superrmomy Nisa hastanesi gece hizmet vermiyor kadın doğum ya medipol Fahrettin kocanın hastanesi ondan dolayı olabilir ama ne alaka bizler mağdur olduk 1 mayıstan sonra geleceklermiş