Yarinki bim urunu almaya gidecekler kimler??
Minikmucizem3 tırnak makası nasıl acaba kullanan var mı ?
Seymasezer gorumcem bim de çalışıyor 9 da acciliyormis artk saati degismis aksam 8de de kapanyo ddi canm. 9dan once gidersen kalr Insllah
Tugce35 Çantanın içinde de varmış bebek bezi bence çantayı alalım içindekiler de gelir bizimle 😃
Malatya44 aynen gidicem valla güzel şeyler geliyor
_mrv onu bilmiyorum kuzu inan
_mrv üst komşum gecen sene almisti memnun kaldi
Minikmucizem3 aynen biliyorum içinde var daha hesaplı ama ben çanta aldım bebeğime o yüzden paket almıycam
Malatya44 bnde eltimi yolluyom 😊
Tugce35 aynen bende almistm. Ama tirnak makadi tarak filan hosuma gitti.
Bulut_evren yolla valla cevrende gidecek birileri varsa ne guzel😊
Seymasezer tarak sert diyorlar daha önce kullandınız mı ya da kullanan bi tanıdığınız var mı? Ben de almak istiyorum da kararsız kaldım
Malatya44 çok şükür ki arkadaşım bimde çalışıyor haber etti verdim siparişleri o alacak duacısı oldum kızın ☺️☺️
Gerçekten şaka yapıyor olmalısınz…durumun ciddiyetinin farkinda değilsinz galiba… Nasıl riske atıyorsunuz.. daha onca insanin içinde kuyruk beklemeden bahsediyorsunuz.. bı tarak bı deterjan için. Yapmayın lütfen.. sakin bı zamanda bı bebek magazasndan bile alablrsnz. Hatta internetten… Dehşetle izledim yorumları..
Ben markete giderken günün en sakin saatinde eldiven ve maske takarak ihtiyaçlarımı almaya gidiyorum.haftada 1 kez. Aldıklarımı tek tek siliyorum hatta yıkıyorum.kendimi de yıkıyorum. Market evimin yakınında olmasına rağmen .
Siz şaka mısınız ya
biz doktor randevumuza gidip gitmemekte kararsız kalırken gerçekten bim e mi gitmeyi düşünüyorsunuz 😲
tugbaayaz ne guzel ya😊 keşke bizimde tanidik olaydi🤷♀️
Malatya44 ben gitmeyi uygun bulmuyorum normal de ben de gitmeyi düşünüyordum ama virüsten dolayı gitmeyecem hem kalabalık olur hem de insanlar elliyorlar ama almıyorlar sonra ay I ürünü biz elliyoruz çok tehlikeli bence iki kuruş fazla veririm sonradan alırım sağlık daha önemli