Roje Hilaldurmazzz yok ya yattı benim güzel tarih :) ewet yaa cantanla git bu sefer ki kontrole😂 iyi kilo aldirmissin benim 34 te 2235 Gr maalesef
Hilaldurmazzz Roje ay bu tarih ayarlamada sıkıntı canım ya son adet tarihine göre bizim oğlan 11 nisanda gelmesi lazım eşim 12 Nisan doğumlu ben 13 nisan doğumluyum 😊 ya kontrole gidipte beni doğum alma ihtimali var mı valla tam şaka gibi gelir randevum 1 nisanda 😂😂 Karnımı görenler ikiz mi diyo 🙄
Roje Hilaldurmazzz sanssizligin bu kadari😂😂 11 Nisan olsa ne iyi olurdu içerde tutamayacagina göre :)) ama baktın o tarihe kadar doktorun gelmedi bişi oldu 11 Nisan oldu tarih 😂
Roje Hilaldurmazzz şuan 35+5 günlük olduk canim 34 ten beridir çok daha dikkatli besleniyorum birazda daha gelişsin diye 2235 Gr ne ki
Hilaldurmazzz Roje valla 11 nisana kadar doktor gelmezse ben zaten stresten doğururum ondan sonra gelmesin zaten 😂 ben artık şimdiki gidişimde tarih verir diye hesap ediyordum ama bir türlü gidemiyoruz 😂😂
Roje Hilaldurmazzz haklısın yaa cidden gittikçe zorlasiyo bende şuan mide yanmasından yatamiyorum oksuruyorum :)
Roje Hilaldurmazzz 31 deyken 2100 grdi ben her yerde bahsettim ama şöyle kilolu diye:)) 3 hafta içinde de eşimle alakalı sorunlarimiz vardı bende yemeyip içmedim 3 hafta boyunca sadece 100 Gr aldı e tabi kötü
Hilaldurmazzz Roje ay o mide yanması çok kötü Ya oluyo canım valla ya benim aklım çıkıyo yanıcak diye bide uykusuzluk ben 3ten 4 ten önce uyuyamıyorum
3ballianne Roje Yaa tarih için yapma canım. Anne karnındaki bir günü, dogduktan sonraki bir aylık gelişimine bedel. Ne kadar durdu kâr gelişimi için. Tabi Allah korusun kakasini falan yapar, kordon dolanır o zaman sağlığı için mecburen olur 👼
Roje 3ballianne canim zaten istediğim tarih hafta sonuna denk dusuyo beklicez bizde bakalım hayirlisi
Hilaldurmazzz Roje hadi ya canım öyle yapma üzülüp strese illaki giriyorsun ama herşey den önce senin ve bebeğinin sağlığı her sabah yumurta ye bal ye
Roje Hilaldurmazzz şuan aynı durumdayız bende bı an önce son bulsun istiyorum kız bu kadar zor olacağını da tahmin etmedim açıkçası
Roje Hilaldurmazzz elde olmayan durumlar işte aldatıldım kaç kere ister istemez dokunuyo insana her sabah yiyiyorum yoğurt gece süt muz pekmez et beni çok rahatsız ediyo onu yiyemedim hiç belki faydası olur en azından ele avuca sığar
Hilaldurmazzz Roje aman kız olsun rahmimize düştüğü anda başlıyor analığımız sağ salim doğuralımda sonra bu yaşadıklarımızı unuturuz bi kokuları yeter mutluluğa ❣️
Hilaldurmazzz Roje dokunur tabi canım dokunmaz mı insana sen sonuçta onun çocuğunu taşıyosun bu onun çok büyük ayıbı Allah yardımcın olsun canım benim 😔 muzda anne karnındaki bebeğe kilo aldırıyor ben aşırıya kaçmadan yiyordum kabız olmıyem diye
Hilaldurmazzz Roje ilk bebeğim canım daha önce bir bebeğimi anne karnımda kaybettim kalbi durdu nasip olmadı
Roje Hilaldurmazzz maalesef öyle geçen gecede gördüm birşeyler ama Allah’a bıraktım bu sefer son haftalarım bebeğim etkilenmesin