Roje Kizlar.. ilk dogumum olacak zorunlu sezaryen daha doktora gidemedim 37+4 alırlar mı sizce(04.04.2020) tarihli olsun istiyorum bilgisi olan yardımcı olur mu 🙏☺️
Annecee Roje 37+4 aldı benim doktorum canım ciger geliştirici vurdu 2 gün öncesinden bir sorun da olmadı
3ballianne Roje Yaa tarih için yapma canım. Anne karnındaki bir günü, dogduktan sonraki bir aylık gelişimine bedel. Ne kadar durdu kâr gelişimi için. Tabi Allah korusun kakasini falan yapar, kordon dolanır o zaman sağlığı için mecburen olur 👼
Hilaldurmazzz Roje devlette isteğe göre sezeryan yapıyolar mı bende devlet hastanesine gidiyorum en son 15 gün önce gitmiştim 34 haftalıkken 3010 gr dı bebeğim doktorum büyük ihtimal sezeryan olursun demişti şuan 37 haftalığım 36 da gitmem gerekiyordu ama doktorum 1 nisana kadar yok ne yapacağımı bilmiyorum ortada ne bir sezeryan tarihi var ne de başka bişey çok endişeliyim
Roje Hilaldurmazzz kız istediğim tarih hafta sonuna denk geliyomus 😏 dokturun ne zaman gelecek tan olarak kilosu gayet iyi bence gelir gelmez ertesi güne verir tarihi ama aksatma derim
Hilaldurmazzz Roje hafta sonu falan alıcaklar mı seni sezeryana canım nasıl olacak 🙄 ben gidişimi aksatmam canım günü gününe giderim ama tombiş bizim oğlan içerde daralır mı ki diyorum ya da kontrole gittiğimde bide doğurtturursa beni 😂😂
Roje Hilaldurmazzz yok ya yattı benim güzel tarih :) ewet yaa cantanla git bu sefer ki kontrole😂 iyi kilo aldirmissin benim 34 te 2235 Gr maalesef