Nasippp @vuslatim34 ardaşım Merve @DuhaninAnnesi arkadaşım Elif @Saribebek arkadaşım Funda Bu cici kızların adınıda dua et canım Allah razı olsun 😌🌹 senin ismin neydi
Saribebek Nasippp ayyy kuzum çok sağol adımı yazdığın için. Şuanda ezan okuyor Allah tez vakitte seni sevindirsin inşallah
burcug15 Susamvemom benim içinde dua eder misin pazartesi bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim almak zorunda kaldılar 😣 Allah’ım tekrar hamile kalıp bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah 🙏 Allah tüm dualarını dualarımızı kabul etsin bu hayırlı gecede inşallah. Kandilinde Mübarek olsun canım 🤗
Susamvemom burcug15 ah kuzum cok zor rabbım. Tekrar nasıp etsın ınsallh sağlıklı ve hayırlı bir sekılde ♥️
Minnak_minnak Susamvemom bende 26 haftalık doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda nolur benşm kızıma da dua edin benim adım elif kızımın adı nehir ikra Rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü yavurlar versin şimdiden Allah razı olsun ❤️
Aysegul9898 Ayşegül çobanoğlu dogumuma cok az kaldı su gunler de sıkıntılıyız dua edın lutfen rabbım kazasız belasız evladımı tek avazda kucagıma saglıkla almayı nasıp etsın kızımın ısmı beren olucak nasıpse🤲