Aycicegim Susamvemom Allahım dualarımızi kabul etsin inşallah 1 yıldır gebe kalmaya uğraşıyorum çikolata kistim var bitkisel olarak da denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Eşimde asker terör bölgesinde yasiyorum ve çok kısıtlı imkanlarla hastaneye gidiyorum iyi bir hekim bile yok. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın. Adim Yağmur
Cigdem3456 Susamvemom canim yengem icin dua edermisin malya cocugu olmuyorda lutfen simdiden tesekur ederim😊😊😊
Nasippp Susamvemom Büşra canım Allah razı olsun şimdiden rabbim duanın dualarımızın kabulünü göstersin 😇🌹
Merveceeee Eltim içinde ederseniz çok mutlu olurum ismi Merve kurt Allah kabul eylesin inşallah şimdiden dualarınızı
Sermec27 Susamvemom adım Seray 1 hafta önce 38 haftalıkken oğlumu ölü dogum yaptım maalesef kalbı durdu yüreğim yanıyor tek duam Allahım bu acımı dindirsin bana yenıden hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah şimdiden Allah razı olsun 🙏 😔
Susamvemom Sermec27 rabbjm sabır versın canjm Benımde kaybım var cok sor ınan 😔 ınsallah sağ Salim rabbim nasıp eder
sdnrkya Susamvemom rabbim tüm bebek isteyenlere içinde de bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hamile olanlarda saglikla evlatlarını kucaklarına alsınlar 🤲
Dilruba92 Geçen kandil oturup çok dua ettim bu kandil hamile olduğumu öğrendim inşallah devamı gelir ve sağ salim kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Sermec27 Susamvemom Allah razı olsun canım rabbim kimseye evlat acısı vermesin cok zor bir acı hem de cok 😔
karaduman Susamvemom Canım hamileyim ama hamileliyim sıkıntılı geçiyor çok ismim merve dua edermisin😞