Susamvemom Kızlar hepinize ettim 🤲🏻 Rabbım kabul etsin inşallah herkes sağlıklı hayırlı bir sekılde hamıle kalsın Rabbım en güzel sekılde nasip etsin. Allahım Hamile olanlar da sağ salım kucağına almayı nasip yavrularını ♥️🤲🏻
Tuqceee33 Kuzu beni söylememe gerek yok dimi😍 Allahım herşeyi o güzel gönlüne göre versin, duaların kabul olsun inşallah, sen bitanesin😘 iyi ki varsın kader arkadaşımmm❤️
Susamvemom Tuqceee33 seni unuturmuyum balımm 💕😍sende iyiki varsın rabbım ınsalalh nasıp eder dualarımızı da kabul eder🤲🏻
Susamvemom Sevoeco25 inşallah tutar aşılaman kuzum saglıkla alırsın kucağına inşallah namazımı bitirdim ama şu an içten dua ettim sana🤲🏻
Susamvemom burcug15 ah kuzum cok zor rabbım. Tekrar nasıp etsın ınsallh sağlıklı ve hayırlı bir sekılde ♥️
4114eb Susamvemom ptesi kürtaj oldum dualarınızda bana da yer verirseniz çok memnun olurum adım eda atay Allah razı olsun
Susamvemom 4114eb namazı bitirdim ama su An içten dua ettim canım inşallah yenınden sagıklı ve hayırlı bir sekılde tadarsın bu duyguyu 🙏🏻🌺
Susamvemom Kızlar hepinize ettim 🤲🏻 Rabbım kabul etsin inşallah herkes sağlıklı hayırlı bir sekılde hamıle kalsın Rabbım en güzel sekılde nasip etsin. Allahım Hamile olanlar da sağ salım kucağına almayı nasip Etsin yavrularını ♥️🤲🏻
Mlk0334 Susamvemom canim esim icin dua eder misin huzur versin ailemize bebegimi sağlıkla almayi nasip etsin ismim Melike
Ceylann12 Susamvemom kızlar Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde bu yazdigimi gören kişilerde bana dua edebilir mi bu mübarek günde bi düşüğüm oldu tekrar hamileyim Rabbim sağlıkla imanla bana bağışlasın inş Ceylan
Raziye42 Susamvemom canım ben ablam için istyrm Rabbim ona sağlıklı hayrlı bir bebek nasip etsin bütün isteyenlerle beraber Esma Savaş (bende şuan hamileyim 19+1 haftalk riksliyim Rabbim bütün herkese nasip etsn bana dua et sağlkla kavşym yavruma)
RabiaMG Susamvemom 13 haftalik hamileyim dunden beri lekelenme seklinde kanamam var benim icinde dua eder misiniz? 🤲🏻