Perihanmurat53 Esratpll sultanbeyli devlete simdilik ali özgür beye cok memnunum cok ilgili bir doktor. Ama son 3 ayimi sancaktepe ye istiyorum ilhan varank herkes iyi diyor orayi bakalim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
_buse cocukgelisimcielmas Nur Betül doktorumun adı çok memnunum ilgili güleryüzlü telefon numarasını veriyor aklınıza takılan her soruyu cevaplıyor 😊
brcakyll cocukgelisimcielmas benim bu ikinci gebeligim çakmak erdemdeki Kadriye hanıma gidiyordum özel muayene açtı daha sonradan değiştirmek istemedim yine ona gidiyorum hastane olarakta medivia Hastanesi’ne karar kıldık. Siz nereye gidiyorsunuz?
Meleks32 EbruCnr dikkat edin lütfen o hastane de bir kaç tanıdığım doğum yaptı sezeryan a çok yönlendiriyorlar hatta bazen mecbur bile bırakıyorlar
EbruCnr Meleks32 O kısmı bilmiyorum. Benim 2. Hamileliğim ilkide çatı darlığından doalyı sezaryen olmuştu buda mecburen öyle olacak ama tabii normal isteyenleride sezaryene yönlendiriyorlarsa da hoş değil
Meleks32 Çamlıca henüz hastane bulamadım doktorum muayenehanesi var oraya gidicem inşallah ama doğum İçin hastane bulmam lazım
Meleks32 cocukgelisimcielmas ya tesadüf mü bilmiyorum ama öyle denk geldi hatta dün sabah eşim ben le kafa buldu oraya götürüm mü seni doğun orda yap diye dedim yok istemem doğuran o iki arkadaşım da öyle düşünüyor bilmiyorum ki
Hadibakalim cocukgelisimcielmas ben dun gittim kerime binici dye bi doktora hc memnu kalmadım..3 gun onceden randevu almama ragmen diger iyi olanlarda yer yoktu..atasehirde kendi klinigi olan bi doktor varmis onu deneyecegim
Esratpll Hadibakalim zeynep ahmad ismi dimi ben ona gıdıyordum tedavı surecımde uzak kaldıgı ıcın otobusle gidemedim ama doguma yakın ona tekrar gıdıcem
cocukgelisimcielmas Hadibakalim bende ona gitttim dün bende hiç memnun kalmadım çok soğuk uzak duruyordu bilgilendirmedi bende gitmeyeceğim İlk gittiğimde bakmadı benim beta hcg me 2. Gittiğimde baktı ve düşük yada dış gebelik dedi. ataşehirde hangi doktor?
Canimkizimm10 Esratpll sancaktepe devlete gidiyodum ama bu ay muayeneye gitmedim randevu bulabilirsem yarın saygı hastanesine gidicem kontrole
Hadibakalim Esratpll evet kayimvalidem onda dogum yapmis 10 yil once normal dogum yanlisi bi doktor..anlastigi hastanelerde dogum ne kadar
cocukgelisimcielmas brcakyll ben medipolde okuduğum için Medipol çamlıcaya kendi üniversitemin hastanesine gitmek istedim ama gittiğim doktordan memnun kalmadım başka doktora gideceğim ..
Hadibakalim cocukgelisimcielmas benim keseyi gorduk ultrasnda sonra diyorum ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum anlatirmisiniz once şu şu şu tahlilleri yaptirman lazim diyor..diyorum benim tahlillerim tam ocakta yapildi.aa o zaman bi idrar alalim oyle dyor.resmen hastaneye para kazandirmak icin