Nils cocukgelisimcielmas Normalde uzak evet ama kendi ailemde orda benim iş yerimede yakın o anlamda tercihim oldu
iremayca cocukgelisimcielmas elif hanım iyi ben 12. Haftamdan beri ona gidiyorum. Şuan 31. Haftadayım.
Fnur1995 busra4259 Hisar hastanesine gidiyorum dün randevum vardı benden başka kimse yoktu poliklinikte aşırı tenhaydı
busra4259 Fnur1995 hisar hastanesi avrupa yamanevlerin oradaki değil mi? Fiyat çok pahalı sanki özel sağlık sigortasımı var sizin?
Esramtss Esratpll merkezde oturuyorum canm, devlette cemile hanıma gidiyorum çok iyi bi doktor ersoyda banu hanıma gittim bir kac kere
Perihanmurat53 Esratpll sultanbeyli devlete simdilik ali özgür beye cok memnunum cok ilgili bir doktor. Ama son 3 ayimi sancaktepe ye istiyorum ilhan varank herkes iyi diyor orayi bakalim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
EbruCnr cocukgelisimcielmas Oda yoğun biraz Bazen çok yorgun olduğu zamanlarada denk geldim Genelinde iyi biraz hızlı konuşuyor. Benim 2.hamileliğim olduğu için ben skıntı yaşamadım ama ilk hamileliği olanlar yoğunluktan solayı çok ilgilenemediğini memnun kalmadıklarını söylüyorlar