cocukgelisimcielmas brcakyll ben medipolde okuduğum için Medipol çamlıcaya kendi üniversitemin hastanesine gitmek istedim ama gittiğim doktordan memnun kalmadım başka doktora gideceğim ..
brcakyll cocukgelisimcielmas ben memnun Kadriye hanımdan o yüzden değiştirmedim etrafımda onceden onda doğum yapmış iki üç kisi vardı memnun kalmışlardı. Kuzenimde o hastaneye gidiyor ama doktorun adını bilmiyorm.
cocukgelisimcielmas brcakyll brcakyll öğrenirseniz söyleyebilir misiniz ben değiştireceğimde doktorumu.. kadriye hanım yanlış anlamadıysam medipolde değil mi?
Hadibakalim Esratpll evet kayimvalidem onda dogum yapmis 10 yil once normal dogum yanlisi bi doktor..anlastigi hastanelerde dogum ne kadar
Esratpll Hadibakalim onu bilmiyorum ama hic sormadım ama ben gene zeynep hanıma gidicem büyük ihtimal 1 ay sonra kontrole
Hadibakalim cocukgelisimcielmas benim keseyi gorduk ultrasnda sonra diyorum ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum anlatirmisiniz once şu şu şu tahlilleri yaptirman lazim diyor..diyorum benim tahlillerim tam ocakta yapildi.aa o zaman bi idrar alalim oyle dyor.resmen hastaneye para kazandirmak icin
cocukgelisimcielmas Hadibakalim bende öyle düşünüyorum bide yeni gelmiş o doktor 15 gün falan olmuş hiçbir bilgilendirme yok bana dinlen yada bir şey yapma gibi bişeyler hiç söylemedi şöyle olursa düşük olur vs suratsız biraz
Anrebasum cocukgelisimcielmas Evet memnunum simdilik, ara da dusuncelerim degisiyor ama insallah iyi sonuclar aliriz🙏
cocukgelisimcielmas Anrebasum orda acilde çalışan Bir arkadaşım Var sorduğumda ilk sedef hanımı doğum için önermişti bana
EbruCnr Meleks32 O kısmı bilmiyorum. Benim 2. Hamileliğim ilkide çatı darlığından doalyı sezaryen olmuştu buda mecburen öyle olacak ama tabii normal isteyenleride sezaryene yönlendiriyorlarsa da hoş değil
Esratpll Perihanmurat53 ne olursa allah bilir dogum bana fark etmez zaman gösterir pelin hanım iyi hos ama cok tatmim etmiyor benı
Canimkizimm10 Esratpll sancaktepe devlete gidiyodum ama bu ay muayeneye gitmedim randevu bulabilirsem yarın saygı hastanesine gidicem kontrole
Esramtss Esratpll merkezde oturuyorum canm, devlette cemile hanıma gidiyorum çok iyi bi doktor ersoyda banu hanıma gittim bir kac kere