minikmucizem1_ cocukgelisimcielmas canım kesen görülmüş korkmana hiç gerek yok bebek zaten sonradan görünüyor
Aylaninannesi cocukgelisimcielmas aaa ben eksik okumusum benim de öyle zaten ilk haftalarda vajinal uktrason yapılıyor çok normal kese varsa bebeği de 8. Haftalarda görürsünüz
Merve_fatih cocukgelisimcielmas henüz çok yeni olduğu içindir canım o♥️bir iki hafta sonra gidince inşallah rahatlamış ferahlamis bir şekilde donuceksin evine bak arkadaş da demiş zaten aynısını kalbini ferah tut sen♥️♥️
cocukgelisimcielmas Merve_fatih Merve_fatih çok teşekkür ederim gerçekten rahatlatıyorsunuz beni💜 inşallah sorunsuz bebeklerimiz anne karınlarında gelişimini tamamlar sağlıcakla🍭🐣🐣👶
Kbr2301 cocukgelisimcielmas canım benım tam 5.haftada karından ultrasonla goruldu ama beta hcg 3000 uzerıne cıkmıstı beta degerı yuksek olurse gorunuyor
Merve_fatih cocukgelisimcielmas inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım minnoslarimizi kucağımıza 😍😍😍😍
Kbr2301 cocukgelisimcielmas yukselıyor tabı 2 gune bır 2 katına cıkıyor belkıde 2 3 gun sonra gıtmıs olsan boyle stres olmazdın 🙂
Sedocan cocukgelisimcielmas canım benim bebek 8 haftalıktken BİLe karnımdan görülmedi rahim tersliği var
cocukgelisimcielmas Kbr2301 evet kesinlikle 🙁 geçen hafta gittiğimde doktor bakmadı kesin o yüzden böyle oldu haftasına göre geriden gelir mi?