DamlaNur29 cocukgelisimcielmas doktorlar hemen korkutuyo gözükmeyince korkma canım benimde 6+1de karından gözüktü 6+6da alttan muayene ile kalp atısı dinledik bebegi gördük motive ediceklerine hemen dış gebelik
cocukgelisimcielmas DamlaNur29 evet ya o kadar bozdu ki moralimi çok kötü oldum ilk gebeliğim biraz bekleyeyim diyorum 1 hafta kadar sonra gideyim diyorum sizce?
Zeyn7 En son gittiğimde keseyi göremedik üç haftalıktı 876 çıktı beta sonrada gitmedim biraz beklemeye çalışıyorum dış gebelik olabilir felan dedi beni üzdü doktor iyice
Kbr2301 cocukgelisimcielmas kese ve bebek goruldukten sonra tekrar degere bakılmıyor cnm ondan sonra hep ultrasonla devam
DamlaNur29 cocukgelisimcielmas 2 hafta sonra gitki kalp atısınıda kesin duyarsın canım zaten herhangi bişey olsa kanaman olur cnm
Prmas61 cocukgelisimcielmas yok bı sorun olmadı keseyi gördüm dedi doktor ıkı hafta sonra da kalp atışını duyarız gel dedı o sekılde
Dygggkcr cocukgelisimcielmas vajinal muayenenin tehlikesi yok. Kese göründüyse nasıl dış gebelik dedi doktor