EmineTavan KARDEŞ 1kere soylersın 2 kere soylersin?İNSAN OLAN 1KERE SOYLER!!! ben neyın ne oldugunu bılıyorum araştırıyorm ince detaylı ultrason oldugunu da bılıyrım.bebek benım bebeğim,neden pıskolojımı bozacak seyler soyluyorsunz???benım doktorum bu kadar uzerınde durmamışken size noluyo???tamam arkadas uyardı anltattı 1kere zaten.ben ne dedım?bu benım tercıhım dedm.onun üzerine daha ne diyebılır bı ınsan??üzerine bide tonlarca aşağılayıcı mesaj yazıo utanmadan.ya benım tercıhım dedıysem bitti kardeş!!!dün sabahtan beri başım şişirdi,cahilsin bılmıosun diyip durdu.ben şuan gebelık eğitimi de alıyorum,çevremde cok hamıle ve doğurmus ınsan da var kardeslerm dahil olmak uzere.hiçbiri sizin gibi azarlamadı benı!!bukadar uzerıme varmadı!YOK BOBREĞİ DELİK CIKACAK,KALBI DELİK CIKACAK!!!BU SEKILDE KUL HAKKINA GIRMEKTEK BASKA BISI YAPMIOSUN!!@Aygul01 ANLATABILIYOMUYUM?OYÜZDEN Bİ KERE UYAR DOZUNCA UYAR.NE DEMEMİ BEKLIONUZ??SİZ MUKEMMEKL BİLGİYE SAHİPSİNZ SİZ BÜYÜKSÜNZ BEN CAHİLİM,SİZ HERSEYIN EN IYISINI BILIOSUNUZ KAFAM BASMIYOR..BU MU ISTEDİĞİNZ CEVAP?!!!EĞER BUYSA BUYRUN,SOYLEDIM SAYIN!VE BENİ ARTK RAHAT BIRAKIN.LİNÇ ETMEYE MERAKLI İNSANLARDAN BAŞKA BİŞİ DEĞİLSİNZ !!!!TERBIYESIZLER!!!İNSAN OLAN 1 KERE SOYLER AYIPTIR!!BEN SANA HAKARET Mİ ETTİM DÜNDEN BERİ UZATIOSUN?NAPTIM??KOCANA COCUGUNA KIZIOSUN BURDA STRES ATIOSUN MİLLETİN KAFASINI BULANDIRIOSUN.ŞU POSTA GELEN ARKADASLAR DA BENIM VE AYGULUN TAVIRLARINI OKUSUN ONDAN SONRA OLAYA YORUM YAPSIN!!SON YORUMA BAKARAK BURDA AHKAM KESMEYİN!!!