Humeyra24 keşke herkes senin gibi guzel uyarsa😘okadar ıhtıyacm vardiki.3gundur yaptırmadm dedğim için cahil muamelesi goruyorm.bılıyorum ne oldugunu dıyorum,hala bılmıosun dıyıp uzerime varıolar.yok kalbı delik çıkacakmıs alllah korusun demekte yok arkadaslarda.!!bu mesajlarla benı üzerek bebeğimi de uzuyorsunz dıyrom kımsede anlayıs yok.sanki anasına babasına kufur etmişiz gibi dunden beri amma yazdılar ya.1 uyarırsn 2 uyarırsın bilemedin 3. ama insan olan 1kereden anlar zaten.canları sıkılıyor benle uğraşıyorlar.hepsını de engelledim.BAKIN,TEKRAR TEKRAR SOYLUYORM DETAYLI ULTRASONUN NE OLDUGUNU DOKTORUMDAN BİLİYORM ANLATTI ZATEN.AMA BEN İSTEMEDIM.VE DOKTORUM BILE,BANA BUKADAR TERS YAPMADI.HERHANGI MORALIMI BOZACAK ŞEYLER DE SOYLEMEDI.ÇOCUGUMUN BUYUMESİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDIYOR.600 tl vermek ıstemıyrm 1detaylı ultrasona.zten bu ara sıkışığız.ben dengeli ve guzel beslenıyrm allahın ıznıyle bısı olmamştr cocuguma.kotu fıkırlerle benıde bebeğimi de üzmeyin artk.Dah başka nasıl anlataym kendımı,ağlıcam artk bugun 3.gün hala uzerıme gelıosunuz ya!