Rabia-22 sen detaylı ultrasonu ikili uclu taramayla Karıştırmışsın. Detaylı ultrasonun ne olduğunu bilmediğin bilincsiz olduğun burdan belli cünkü detaylıda down sendromu var mi yok mu diye bakılmıyor. Ona zaten bakılmış ikilide üçlüde dörtlü yarama herseyi incelenmiş detaylı ultrason artık Butun organlarina bakıyor olması gerektiği gibi gelişiyor mu bi organında her hangi bi gerilik yada ilerilik yada ne bilim kalp kapaklarında bir sıkıntı var mi bobreginde kist var mi damarlari nasıl kan akımı nasıl vesayre bakılıyor ki bisey varsa erken onlem alınsın, tedavi başlatılsın yada dogumds esnasında gereken ilk mudahele edilsin diye. yukarda açıklamaya çalıştım ne kadar önemli olduğunu. Yanı doğumda bi aksilik olursa kalbi delik böbreğinde kist olursa ve allah korusun bir şey olursa doğumda o zamanda bu kadar rahat olabilecek misin? Terslemek değilde senin gibi anne adaylarına hayret ediyorum çok şaşırıyorum Bebislerin hayatı sağlığı bu kadar basit olmamalı. Yazık çocukta birsey varsa senin yüzünden doktorlar bilemeyecek.