Ozlemzeynep Tgbanne evet sonrayım kuzumm 5 inde adet olcaam yanı öndeyim 😂😂 adet bitttikten sonra 9. Teste yum gördük hatırla lütfen 😂
Tuqceee33 Bu hesabıma giremediğim için yeni hesap açmıştım ama ordan beni tanıyamadı çoğu arkadaş burdan atıyorum o yüzden bakın bir güzellikler Allah aşkına🤭🙈😊 https://imgyukle.com/i/Ji0anP
Ozlemzeynep Tuqceee33 kuzum yazdım ben sna yaaaa etkisi yoktur artık bencee ya silik çıkmışşş bebişş var giibii
Nasippp Ozlemzeynep sabah namaza kalkınca baktım testim de bi gölge var sanki ama sonradan çıkan bir şey anlam ifade etmiyor
Tuqceee33 Ozlemzeynep inşallah balım hayırlısıyla🥰 çok sağol yazdın her yerden Allah razı olsun benim gibi isteyen herkese nasip etsin👏🏻🌸🎀💖
Ozlemzeynep Tgbanne 40 gün önce kürtaj oldu arkadaş kızlar üstüne adet görmedi ama pozitif çıktı yani kürtaj etkisi çoktan geçmesi kazım dimi
Ecmelbeyza Tgbanne Ben de çok seviyorum bu silikleri çok adrenalinli oluyo 😅net olanlar çok değil net yani bebek orda ama silik 😎bi gizem dolu var ama Yok da olabilir ama var var 😂
Ecmelbeyza Ozlemzeynep valla orda silik var evet ama etki ne zaman kaybolur araştırmak lazım teste devam edilmesi gerek giderek koyulaşırsa vardır bebek bence .
Ozlemzeynep Tuqceee33 amin amin kzuumm inşallah güzel sonuç alırsın testi tekrarla sen bakalım silikleşecek mi koyulaşacak mı
Ecmelbeyza Tgbanne yapmıyo korkuyorum dedi Ozlemzeynep ve ben ısrar ettik bakalım yarın dedi yapcak heralde
Tgbanne Ecmelbeyza vardır vaaarrrrrrrrr , bugğn ayın 26sı , senin 2 günün var , testi ne zaman yapcan