[silindi] Kafayı yiyeceğim Allah aşkına bir bakın🙄 40 gün önce kürtaj oldum eski gebelikten desem kürtajdan sonra ki gün test yaptığımda çıkmamıştı bunu bugün yaptım??😊 https://imgyukle.com/i/Ji0anP
Ozlemzeynep Ecmelbeyza aaa öyle mi oluyodu yumurtlama 2 gün sürdü amaa benim 🥺 gece 12 yi geçti 3 haftalk diyo tam 4 haftalık dediğinde test yapcaam çünkü burada bile bir hafta sonra test yapınca pozitif görürsünüz diyoo program kuzum
Tgbanne Ozlemzeynep ya varya inanki bnde ona bakıyom 🤪 benim bebiş 1 hafta 6 günlük yarıladık gibi 🤩 ne kaldı 4 haftalık olmaya
Ecmelbeyza Ozlemzeynep 😳du bakim yaaaa nasipp beee gerçekten nasip tüh ama yumurtlaması görünüyor o zaman
Ozlemzeynep Tgbanne kız nasipin testi inşallah sabah test yaparda çift olur 🙏🏻 Aslıında onun ovüler koyu cıkıyoduuu ama geç yaptı diye çıkmadı belki de
Tgbanne Ozlemzeynep çıkar çıkar yumurtadı var catlamısda , yarın olmasa bile diğer gün gelir bir çift çizgiii
Tgbanne @Nasippp ben dün çok gaza geldim minnakannesinden dolayı , sırayı sana verdim , bana çift çubugu getir