Ozlemzeynep Tuqceee33 amin amin kzuumm inşallah güzel sonuç alırsın testi tekrarla sen bakalım silikleşecek mi koyulaşacak mı
Tuqceee33 Ozlemzeynep inşallah güzellik hepimiz çoook güzel sonuçlar alalım her test pozitif olsun😍 gelsin bebişler❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ecmelbeyza Ozlemzeynep valla orda silik var evet ama etki ne zaman kaybolur araştırmak lazım teste devam edilmesi gerek giderek koyulaşırsa vardır bebek bence .
Tgbanne Ecmelbeyza vardır vaaarrrrrrrrr , bugğn ayın 26sı , senin 2 günün var , testi ne zaman yapcan
Ecmelbeyza Tgbanne yapmıyorum 1 testim var ellemeyin yaaa çöpe gitçek yazık beee . 12. Gün yaptım test çıkmadı daha ne istiyonuz benden 😂
Ecmelbeyza Tgbanne yapmıyo korkuyorum dedi Ozlemzeynep ve ben ısrar ettik bakalım yarın dedi yapcak heralde
Ecmelbeyza Tgbanne 🤓minnak tefriciye okumamızı tavsiye etti sıkı sıkıya. Okuyalım yarın mübarek gün başlasak iyi olur
Ecmelbeyza Tgbanne demekki yumurtlama zamanın farklı yani sandığından farklı bir günde oluyo bak gör varya sen de yakalıycan bu sefer
Ecmelbeyza Tgbanne MinnakAnnesi yumurtlamasını adetin son günü gördü inadına test yaptı meğer sandığından farklı bir günmüş ve tutturdu kaçırıyormuş kız aylardır Allah ol dedi ve oldu 🥰