Nuriay Ecmelbeyza bence senin kasigini bi guzel çekmek gerek çunki bende 5 6 ay kadar gebe kalamadim ama yumurtlama gunlerimi tahmin ederkte degerlendirirdim 2 gunde 1 yinede tutmuyordu ama kasigimi çektirdigim ay adet olmadim bile gebe kaldim kadin bana rahmin biraz genişlemiş kaymis o yuzden dollense bile tutunmuyor adet oluyorsun demisti gercekdtende oyleymiş bence muttlaka kasigini çektirecek birini bul mutlaka bunu boş sayiyorsunuz ama bizim akrabalarin yarisi boyle gebe kaldi hatta benim baldizim bile
Ecmelbeyza Nuriay ya valla yapacak biri olsa kemiğimi kırmasın yeter al napıyosa yapsın 😅valla nasıl yapılıyor bana tarif etsen ben yaparım kendime evde . Zahmet olmasa yazar mısın ?kaç dakika yapcaz tam bide yapılan nokta mesela göbeğin ne tarafına düşüyor denerim bu ay. Ben inanıyorum valla ama yoruldum şunu yap şunu ye iç 🙇🏻♀️🙇🏻♀️
Ecmelbeyza Nuriay sizin orda da Türkiye’deki gibi teyzeler var mı bilgiç teyzeler . Sen şimdi bidaha yaptırdın mı kendine kasık çekmeden .
Ozlemzeynep Tgbanne hıı anladım canım bekle biraz daha dur sana benim testleri atayım tekrar adet bitince hemen başlamıştım bu fotoğrafta sadece bir testim kayboldu 😂
Tgbanne Nuriay canım senin bugün yumurta catladıysa , bebeği 15.gün sonra mı öğrencen , hep öyle diyolarda , hcg 15 gün sonra diye , gerci adet olmazsak görürüz
Nuriay Tgbanne evet canim eger hamile olursam 13 14 gun sonra testde gorurum ama kızlar hamile kalirsam 13 haftam dolunca size soyliycem daha dogrusu herkese çunki 2 ci kurtajimda cok uzgundum ve yemin etmistim 😔 eger 3 cu kez Allah nasip ederse 13 haftaya kadar eşimden başka kimseye soylemem diye kayinvalideme de onceden o yuzden soylemisdim oda tamam kizim nasil istersen 13 haftadan sonra siylersin herkese demişti nolur o yuzden benden kusmeyin anneme dahi soylemiyicem . Hani nazar değer falan diye yok kesinlikle 2 ci kurtajimda sorunlar yasadim akrabalar filan cok uzerime gelindi ben 3 aydan yukari goturemiyorum gebeligimi malesef 😔 eger hamile kalirsam nasil olacagi belli degil riskli gebelik iste bende yemin etdim kimseye soylemem diye 13 haftaya kadar ama soz veriyorum 13 haftam dolar dolmaz soylerim şimdi gebe kalacagim Zaten soru altinda Allah biliyor belki hamile kalmam yeni kurtaj oldum sonuçta ne bileyim o kadar korkularim varki kizlar 🙄 Sadece Allaha guvenerek çiktim bu yola Rabbim hepinize hayirla nasip etsin
Nuriay Tgbanne ama@Ebaki bana yumurtlamanin 9 cu gunude gebelik testi yapip çok hafif silik gordugunu soyledi ama cok silık bana 13 cu gun test yapmamı soyledi bende 1 tane gebelik testi vardi 1 tanede aldim demin
Ozlemzeynep Tgbanne allah hepimizden razı olsun canım benim bende seni çok sevdim yardımcı olabiliyorsak birbimize ne mutlu 😍
Ozlemzeynep Tgbanne kimyasal gebelik geçirdim canım ayın 3ünde kan verdim 8.2 çıkmıştı 5 inde tekrar kan verecektim yükseldi mi diye adetim geçmemişti çünkü kanamam başladı kan verdim değerim 5.0 a düştü o günde öyle 6 gün sürdü kanama adetle düştü iyice gebelik testinde de tamamen çizgi kayboldu öyle 😊
Nuriay Ecmelbeyza evet bu sefer kendim yaptim o 2 ci gebeligimde yapan kadin memleketde komsumuz evet cok guzel biliyor kadin 82 83 yasinda yada daha cok o kadar sirin nine ki benim hep midem egilirdi gidip ona cektirirdim hatta birkeresinde midem okadar cok agriyordu ki doktora gittik doktor beni kontrol etdi dediki kizim senin miğden uzamiş git bilen bir kadina çektir bende gitdim teyze çekto onla duzeldim yani rahmimide o şekilde hic agri yapmadan cekti hamile kaldim kayb etdim ama simdi gidemiyorum kadina çunki memlekete gidersek donemeyiz ayrı şehirdeyiz yollari kapatdilar gidiş gelişleri kendim kadindan oğrenmiştim kendim yaptım canim kadin yaptigini aynini yaptim ama nasip olurmu olmazmi onu Allah bilir artik ben elimden geleni yaptim gerisi Allaha tevekkul
Nuriay Bus_ak18 Allqh razi olsun canim Rabbim hepimize nasip etsin saglikli be işler Sana @Nasippp @Tgbanne @Ecmelbeyza siz olmasanız testi yarida kesip hayit filan icicektim siz devam etmemde israrci oldugunuz için tesekkur ederim bu Ay hamile kalmazsam bile en azinda yumurtladigimi bildim Rahatladim ne zaman yumurtlauacagimi az cok gordum Allah razi olsun hepinizden Rabbim ne arzunuz varsa nasip etsim
Didemmmmm Nuriay cabım ilk başta çok geçmiş olsun☹️☹️ Rabbim bir daha yaşatmasın🙏. Ben de aynı durumdayım 2defa 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum. Şuan bende acaba hamile kalsam yine aynı şeyler olur mu diye düşünüyorum. Kafaya takmamak gerekiyor ama çok zor anca yaşayan bilir. Bende olırda bir gün nasip olursa 12. Haftaya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Rabbim kısa süre de bi ze de o güzel duyguyu yaşatır inşallah 🙏