Ecmelbeyza 1 yıl 2 aylik evliyim ilk gebeligim evlendim subatda. martda hamile kalmişim çok guzel rahat bir gebelik gecirdim taki 3 ay gebeligimin 4 cu ayinin ilk gunu kurtaj oldum bebegim anensefaliydi ve kafasinin yarisi ,beyni,ve boyun omur iliyi yoktu malesef cok üzgunum hic unutamiyorum ilk bebegimi evet kurtaj oldum 5 ay uğraşdim hamile kalamadim ama bir sorun yoktu folik asitimi iciyordum duzenli adetimi oluyordum ama yok kalamadim iste memlekete gittik annemlere kayinvalidemlere annem dediki gel gidib rahmini cektirelim bende biliyordum rahim çekildigini ama unutmusum iste oyle bir sey oldugunu tamam dedim adetliydim adetim bitti gitdik 3 gun cekti kadin elini bir yerlerime filan sokmadi bu arada sizlerde boyle seyler yapiyomuslar ama bir kiz anlatmisti burda ama burda oyle seylere hic denk gelmedim evet kadin 3 gun ard arda çekti bir şalla bagladi siki siki belimi gobekten 1 el aşagi olan kismi dediki hamile 10 15 gun evde her gun kendin bagla is gorunce filan yatinca açarsin uyaninca bagla o ay adet gunum geldi ben kesinlikle gebe kalacagima inanmiyordum aslinda dogruluguna inaniyorum tabiki ama benim uzerimde ise yarayacagina inanmadim adet gunum de adet olmadim bende bir yapayim test dedim 4 gun oncesinde de yapmistim ama negativdi tabi sonra adet olmadim testde çoook zor gorulen cizgi gordum esime soyleyip umutlandirmadim sabah ilk idrarla tekrar yaptim ve 10 dakikada çikinca esime hemen soyledim çok sevinmiştik ama oda 9 haftaliken 6 7 haftada kalmiş hic kalp atisini duymadim malesef bu ocak 8 de 2 ay once kurtaj oldum bana anestezi olmadan yapalim kurtaji kucuk zaten dediler ama ben gormek istemedim o anlar aklimda kalmasin yoksa hatirlayip hatirlayip aglarim o yuzden anaztezi istedim boyle iste benim hikayem şimdi tekrar çektim kasigimi kadinin yaptiklarinin aynini yaptim ne kadar başarili oldum bilemem Rabbim nasip etder belki Artik Allaha tevekkul