Tgbanne Ozlemzeynep ayyy ebru ablaya msj yazmıstım , geri aldım şimdi msjı , 1 saattir bişey yiyip içmiyorum
Ecmelbeyza Nuriay çatlamış bence 😍gelmiş yumurta 🥚 bekliyo inşallah hayırlısıyla tutar umarım bacıcan 🤗
Tgbanne Nuriay canım ya senden bişey rica etcem , teste ne zaman basladın , 9.10. Testlerini görebilir miyim kuzum
Nuriay Tgbanne ben adetimin 11 ci gunu basladim canim ondada ayni sendeki gibiydi istersen yakindan çekip atayim ?
Tgbanne Nuriay canım senin bugün yumurta catladıysa , bebeği 15.gün sonra mı öğrencen , hep öyle diyolarda , hcg 15 gün sonra diye , gerci adet olmazsak görürüz
Ecmelbeyza @Tgbanne yumurtlarsın ya hiç sıkıntı etme o bi pik yapcak şok olcan ben ilk yaptığım zaman nasıl olcak e bu hep silik hatta görünmüyor bile falan dedim sonra ertesi yaptım saat 2-3 gibi oooo kopkoyuydu dedim nasıl bu bi anda T Cden çok koyuydu. Ha işe yaradı mı 🤣hayır . Tecrübe ettik bu arada şu kağıt testlere gıcık oldum ben artık 🙄
Nuriay Ecmelbeyza bence senin kasigini bi guzel çekmek gerek çunki bende 5 6 ay kadar gebe kalamadim ama yumurtlama gunlerimi tahmin ederkte degerlendirirdim 2 gunde 1 yinede tutmuyordu ama kasigimi çektirdigim ay adet olmadim bile gebe kaldim kadin bana rahmin biraz genişlemiş kaymis o yuzden dollense bile tutunmuyor adet oluyorsun demisti gercekdtende oyleymiş bence muttlaka kasigini çektirecek birini bul mutlaka bunu boş sayiyorsunuz ama bizim akrabalarin yarisi boyle gebe kaldi hatta benim baldizim bile