Corsask Bende 39+4 um kizlar😫 bekliyorum.. bugun spor yaptim.. ahududu yapragi cayi ictim, ada cayi iciyorum ama yokkkk
Kbrazcan Bende 39 oldum ve kızım da tık yok hiç öyle baskı falan hissetmiyorum ara sıra kasılma oluyor o kadar
Pamukgelim Kbrazcan ben de aynı durumdayım, gün geçtikçe sanki duygusallık gergin olma filan da arttı bende
Fdm Pamukgelim 40+1im bende de yok. Zorla bekletiyorum doktoru suniyle başlatalım diyor. Pazartesi ye kadar bekleyeceğim. İnşallah kendi sancısıyla gelir
Axxxx Bende 40+6 dayim. Bugune kadar hicbseyim yoktu bugun alttan muayene ettikten sonra kanamam ve sancim oldu. 2 cm aciklik var dedi. Ama şu an sancimda kanamamda gecti. Eger dogmazsa pazartesi dogumu baslaticaz dedi doktor
Fidan3594 Pamukgelim ay canım 39+1 olduk aynısı resmen hiiçç belirti yok hiç. Virüsten dolayı bende çok beklemek istemiyorum nazlı kızım gelmek istemiyor nasıl olacak bilmiyorum. Ama son anda bile kanala inebilirmiş
Pamukgelim Fidan3594 evet son anda inebilir denildi forumda, ama göbeğimi görenler senin göbek daba yukarıda doğumuna çok var normal doğuramazsın filan diyor, moralim bozuluyo
Selime-18 Pamukgelim ilk gebelikler uzun sürebiliyormuş annem söylemişti geçenlerde tecrübeli 8 doğum yapmış ilkler her zaman normalden uzun olur dedi bende 40+4 hala gelmedi bekliyoruz 3 gün sonra suni sancıyla falan eger kendi gelmezse doktorumla öyle konuştuk.
Davud_moms Pamukgelim resmen aynı gündeyiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaa bu kadarida fazla)))) bebeklerimizde erkek bide hiç sancı olmazmı ya insanda)