Sevil44 bence bir doktora daha görünün öyle karar verin. Çünkü çatı darlığı yorumu doktordan doktora değişebiliyormuş.

Ballimon yani son haftalara kadar normal doğum yapıp yapamıcağımı öğrenemez miyim. 🙄🙄🤔

Seymagms ilk doğumumda sadece kuru sancı çektım ne su be nişan hiç bişey olmadı 22saat sancı çektim suyumu çatalda patlattılar kendi gelmedi 39bittiği gün doğdu oğlum

Sevil44

Sevil44 canım hiç bilemem doktorun ne derse o olur ama duygusal da fiziksel de bence normal. 19 günlük lohusayım daha yemeğimi temizliğimi yapmaya başladım fiziksel olarak da o dikişlerle bebekle zor olur bence

mntha çok teşekkür ederim amin ❤ evet girmişti. Hatta kanalda olduğu için son kontrollerde doktor kilosunu ölçemedi 😊

SK-Annesi iki boy var biri normal biri büyük ama her halukarda büyük alınması tavsiye ediliyo canım bende büyük aldım

SK-Annesi buna doktorun karar verir kişiden kişiye değişir bilemiyorum canım. Ama korkulcak hiçbir şey yok inan ki. Allah kadınları buna göre yaratmış doğurmak fıtratımızda var. Sen istersen başarırsın bebeğinin yanında ol bu yolculukta dünyaya gelmesine yardım et annesi ❤

Fulyasare anam maşallah iyi sormuşsun 😂 Suyum geldiğini hissettim o yüzden uyandım belki de yataktan hemen kalktığım için bilemiyorum tam ama kalkmasaydım yatak ıslanırdı bence. Lavman acıtmıyor ama çok rahatsız edici sonda takıldı iğne acıtmadı. Göbek bağı keserken hiçbir acı yok ikimizde de . Sizde de aynı sıkıntı olmaz inşallah bilemiyorum onu da 😊

Fulyasare depend 2 paket aldım 2 tane kaldı pede geçtim sonra. Renk olarak belli olmaz pijamadan ten rengi çünkü ama kaba olduğu için belli olabilir. Ben de gömlek pijama giydim lcwden aldım. Hem yakası rahat oldu emzirirken gecelik giymedim. Görsel olarak instagramımda var annevecanliblog olarak oraya bakabilirsin 😊

mrwt157 ay amin canım inşallah öyle doğurursun neden olmasın dua et bolca inanırsan istersen olur evet ilk doğumumdu 😊

Zuzu47 merhaba çok teşekkür ederim. İsveç iksiri diye yazarsanız googleda çıkıyor. Trendyolda görmüştüm ama orjinalliğini bilemem. Ben aktardan aldım.

Zuzu47 38. Haftadan itibaren günde bir kere bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı katarak kullandım. İçtim onu.

Sibl yok canım yanma gibi bir his sadece acı diyemem korkmaaaaa o an her şey çok güzel ve özel o da saniyelik bir şey zaten max 5 saniye sürüyor

• Sibl bunu yanıtladı.

Tubakarahan çoook teşekkür ederim 38. Haftadan itibaren günde bir kez bir su bardağına bir tatlı kaşığı isveç iksiri içtim ve 36. Haftadan itibaren yürüdüm bir saat. Tüm işlerimi de doğuma kadar kendim yaptım bence hareketi olduğum için kolay oldu 😊

Roje ilk gün otururken kalkarken zorlandım böyle gergin oluyo acı değil de insan rahat edemiyor ama 2. Gün alışmıştım 😊

• Roje bunu yanıtladı.