Esmaalv Banada yardımcı olurmusunuz bi türlü karar veremiyoruz atakan, kayra eymen ,alperen ,alp ,kayra doruk 🤯🤔🤔🤔
Sibelderdiyok Duruuuu ilk oglumun ismi KEREM ALİ Koyduk . İkinciside yolda geliyor oda erkek onun adinida BATUR ALP diye dusunuyoruz
Hatice_01 Kızlar. Mehmet erdem. Mehmet alp . Mehmet Emir . Mehmet Arda. Mehmet Eren ve MEHMET efe . Hangisi güzel sizce
Fatma8988 Hatice_01 mehmet emir. En baştan beri düşündüğüm isimdi. Ama Muhamedin Türkceleşmiş hali Mehmetmiş. Özel isim sonucta Türkceleşmişi yerini Muhammedi koyun dedi bi aile büyüğümüz(kendisi emekli imam) cok begenmiştim ama vazgectim galiba:) ama hepsi cok güzel
dilanhayat27 Duruuuu biz eşimle iki isim düşündük başından beri ilk isimleri hazırdı ikinciye eşim buldu begendi öyle anlaştık oglumuz olacak Allah nasip ederse ilk ismi Baran ( Kardeşimin ) adı ikincisi ise Yusuf 🥰💙
dilanhayat27 Ftma_izmr yok est. öyle istedim sağolsun kırmadı ilk anneliği kardeşim ögretti bana annem calışdı ben büyüttüm oyüzden yeri bende başkadır 🤲
YYR19 Ruviiseem Minikmucizem3 kızlar sizede sorayım Kayra eski Türk mitolojisinde tanrı anlamına geldiği için o ismi vermek caiz değil diyorlar ne kadar dogru acaba bileniniz var mı
Ruviiseem Duruuuu Kayra Aren 🧿 Karan Arel olucak inşAllah ikizlerimin ismi rabbim sağ salim kavuştursun hepimiizi 🌸
Minnakm asmitaskiran meraba bende Aslan istiyorum ama etraftan nasil tepki aldiniz elestiri oldumu cok 😊
asmitaskiran Minnakm herkes çok beğendi herkes Aslanım diyor şimdiden ☺️ Aslan erkek çocuğu için çok sempatik geliyor. Sadece eşimin abisi neden hayvan ismi diye saçma bi yorum yaptı 😂