dilanhayat27 Ftma_izmr yok est. öyle istedim sağolsun kırmadı ilk anneliği kardeşim ögretti bana annem calışdı ben büyüttüm oyüzden yeri bende başkadır 🤲
YYR19 Zlhaa canım Kayra nın anlamı eski Türk mitolojisinde tanrı denekmiş duydunuz mu bu ismi koymsk caiz değil diyolar ama bilginiz var mı ?
YYR19 Ruviiseem Minikmucizem3 kızlar sizede sorayım Kayra eski Türk mitolojisinde tanrı anlamına geldiği için o ismi vermek caiz değil diyorlar ne kadar dogru acaba bileniniz var mı
Minikmucizem3 YYR19 Canm ben o kadarını bilmiyorum ama koymak isteseydim bu tür söylentileri kaale almayıp koyardım güzel isimmiş çünki :)
asmitaskiran Minnakm herkes çok beğendi herkes Aslanım diyor şimdiden ☺️ Aslan erkek çocuğu için çok sempatik geliyor. Sadece eşimin abisi neden hayvan ismi diye saçma bi yorum yaptı 😂
defnemila Duruuuu 28 haftalıkken kız denilen bebeğime erkek dediklerinde bende şimdi isim bulamam dedim ama Alparslan ismini çok beğendik onu koyacağız inşAllah diyorduk. Sonra bize yine kız dediler 😂 Ama ben Alparslana alıştık şimdi onu istiyorum😄😄
Hatice_01 Egemenin_annesi3460 banada yardımcı olun kızlar ya 🙈 hala karar veremedim. Mehmet Eren. Mehmet alp .Mehmet erdem. Mehmet Arda ve MEHMET emir. Mehmet efe? Hangisi sizce
Gul-08 Duruuuu oğlumun adı Çınar, ikinci de erkek olsaydı Ata koyacaktık, erkek kardeşimin adı Ömer Deniz, bir de Can ismi güzel bence😊