MinikBebeysi Biz ögrenemedik daha burda geç söylüyorlar , kiz olursa bizimkide annesinin ismini istiyor erkek bende 🤷♀️😂
Azracan Bebegim2019 maşallah canım ya ismi ne kayınpederin ama benimki pek hoşuma gitmedi ne bileyim eşimide kırmak istemiyorum ama😥
Bebegim2019 Azracan ismi Yılmaz. Başına Yiğit de düşünüyoruz Yiğit Yılmaz olarak kulağa da hoş geldi benim fikrimce karşı çıkmadım eşimin hayaliydi hep zaten sorun etmedim kız olursa da bende inşallah isim 😂😂
Emsl_kn 15+2 yiz bizde bugün kontrolüm vardı sonunda öğrendik cinsiyeti 😊 kızımız oluyor inşallah 😍❤️
Azracan Bebegim2019 ☺️Ama seninki güzel olmuş canım İsmiyle büyüsün inşallah Ben de işimi kırmak istemiyorum bir de 14 seneden sonra bu erkek çocuğu geliyor💙
Bebegim2019 Azracan bizimkilerin de 9.torun olacak eşim tek erkek 4 kız üstüne ondan bişey demiyorum eşime saygımdan isim konusunda gönül kırmak iyi olmaz bı arkadasinda dediği gibi İzzet ikinci isim olarak yazdirirsiniz başa kendi gönlünden geçeni koyun ☺️
Zeyzeyka Azracan canım iki isim koy kıramıyosan eşini ama ikinci isim izzet olsun çünkü genelde ikinci isim değil ilk isim söyleniyor
Ayse1923 Azracan benimde ilk çocuğum kız eşim Annesinin ismini koymak istiyor Hatice aslında Hatice ismini severim ama sırf kayın validemin ismi diye koymak istemiyorum ama eşim zaten kız çocuğu olacak diye çok hevesli acaba onu karmasammı bilemiyorum lütfen banada yardımcı olun
MinikBebeysi Ayse1923 canım büyük ihtimal Bende koyarım , kirmak istemiyorsan koy sende . Erkeklerde bununda hayali oluyormuş demekki anlamadim gitti 😣😣😂
Fuzuli Bende 12. Haftada doktora gittiğimde kız gibi dedi. 14 haftalık olduk bugün henüz öğrenemedim ama kız gibi geliyor bana da
Ebe4343 Azracan bebeğimizin sağlığı canm o yüzden açtığın konu bana çok ayrıntı geldi kusura bakmayın onu halledersiniz yanına isim eklersiniz önünüzde çok ay daha neler değişir