Bsrlmnemr Azracan iki isim koyun ya da ona de ki göbek adı izzet olsun mu :) biz de öğrendik 12+4 iken ama doktor 16. Haftalarda kesinleştirelim dedi bakalım hayırlısı olsun
Yeloturko Azracan evet Babalara saygımızda sevgimiZde sonsuz ama isimlerimi karıştırmasınlar ya duygusal davranma derim canım bi şekilde ikna et eşini
Bebegim2019 Azracan bizimkilerin de 9.torun olacak eşim tek erkek 4 kız üstüne ondan bişey demiyorum eşime saygımdan isim konusunda gönül kırmak iyi olmaz bı arkadasinda dediği gibi İzzet ikinci isim olarak yazdirirsiniz başa kendi gönlünden geçeni koyun ☺️
MinikBebeysi Ayse1923 canım büyük ihtimal Bende koyarım , kirmak istemiyorsan koy sende . Erkeklerde bununda hayali oluyormuş demekki anlamadim gitti 😣😣😂
Ayse1923 MinikBebeysi kayın validemin bundan haberi yok ama ilerde kayın validemle kötü olursam onun ismini koyduğuma çok pişman olurum gibi geliyor
Ebe4343 Azracan bebeğimizin sağlığı canm o yüzden açtığın konu bana çok ayrıntı geldi kusura bakmayın onu halledersiniz yanına isim eklersiniz önünüzde çok ay daha neler değişir