Azracan Ama eşim canımı sıktı biraz ismini babasının ismi olacakmış İzzet 😔ben istemiyorum ya beni kırma diyor lütfen diyor😥ama ben hiç istemiyorum o isim hoşuma gitmiyor yoksa babasını çok severim sizin isim öneriniz varmı canlar bana yardım edin🥰🥰
gldnn Azracan cift isim koy canım hangi çağda yaşıyoruz acaba kusak degisiyor modern isim koymak varken nedir bu buyuklerin ismini koyma takıntısı anlamadım
Ozgegoktug92 Azracan babamın ismi olacak diye tutturan erkekleride hiç anlamıyorum yani sanki tek başına yaptı o çocuğu bide tüm derdi sıkıntıyı ( tabi bunlar tatlı işler o ayrı ) hepsini kadın çekiyo ama erkek eşiyle birlikte ortak karar vereceğine illede bu olacak diyo 😏 yanına ek bi isim daha koy istersen canım ve kocanada bunları söyle belki utanır yaptığından 😋
Bebegim2019 Bizde 2li yaptırdığımız da sadece net olmasa da tahmin aldık erkeğe benziyor dedi ☺️ yarın 14 oluyoruz. Benimde kayınpederin adı olacak ama iki isim düşündük. Hayırlısı inşallah değişmezse.
Azracan Bebegim2019 maşallah canım ya ismi ne kayınpederin ama benimki pek hoşuma gitmedi ne bileyim eşimide kırmak istemiyorum ama😥