Kızlar merhaba 6 haftalık ilk anneler varmı nasıl gidiyor belirti varmı
6 haftalık anneler varmı?
Virüs hakkında ne düşünüyorsunuz.
[silindi]
rose90 ben 7+3 oldum bugün geçen hafta 6+2 ilken kalbini felan duydum o zaman mide bulantım olmuştu hareketlenmeye başlamış o yüzden bulantı olmuş doktorum öyle söyledi şimdilik yediğim şeylerden 1-2 saat sonra tiksiniyorum
Ben henüz hiç doktora gitmedim iki hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Hafif midem bulanıyor. Özellikle hayvansal gıdalardan
Bende 5 haftalığım, daha önce bir düşük yaşadım. Şu an hafif mide bulantısı, baş dönmesi yaşadım. Ama göğüs uçlarım çok sert. Kesem göründü çok şükür cumarteside tutundumu diye bakmaya gideceğiz inşallah 🙏🏻👼🏻
Bende vardım ama sanırım boş gebelik olacak bugün doktor keseyi gördü kalp atışını falan duyamadık haftaya tekrar bakcak bakalım bi
rose90 bizde 6+2 yiz 2 gün önce gittiğimde vajinal ultrasonla bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık yeni oluştugu söylendi haftaya tekrar gidicem belirti konusunda sorunum yok benim sadece çok fazla uyuma isteğim var
Mine_35 kaç haftalık tam ?
Bizde bugun 5 haftalik olduk, sadece gogus uclarim cok aciyor ve mide yanmam var, haftaya pazartesi ye randevum var insallah gorurum minik kuzumu 😍
Mine_35 geç döllenme olmuş olabilir umutsuzluğa kapılma hemen bende normal ulteasonda sadece kese görünmüştü 1 hafta önce ama iki gün önce yani 6 haftaya girdiğim gün gittiğimde oda görünmedi vajinal ultrasonla gördük bebeğide ama milim bile değil o yüzden kalp atısını dinletemicem yeni oluşuyor dedi
- Düzenlendi
Kızlar işte ben bu tarz gerilimleri yaşamamak için 8. Haftada gidicem ilk kez bir kadın dogumcu bu şekilde yapmayı önermişti . Aksi halde kese göründü bebek yok kalp atışı henüz yok gibii şeyleri yaşamak istemdim sürekli dua ediyoeun inşallah bebeğim çok sağlık 🥰
Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor siz de olan var mı normal mi bu durum
[silindi]
Mine_35 birşey olmaz bende öyleydim ne kese göründü ne kalbini duymuştuk sonra keseyi gördüler bebeği göremediler düşük tehlikesi gar dediler bende korktum özele gittim ve cok şükür kalbini de duyduk kendini de gördük 0,5 cm le. devletin aletleri eski olduğundan gözükmüyor hiçbirşey canım boş gebelik diye üzme kendini o yüzden
[silindi]
Haticee06 görürsün inşallah devlette kese gözüktü bebek gözükmedi bende senin gibi 6+2ydim hatta düşük tehlikesi bile var dediler korktuk sonra özele gittim bebek te 0,5 cm le gözüktü kalbini de duyduk cok şükür
[silindi]
Mine_35 benimkisi de 28 Ocak adet başlangıcı 28-29 Ocak bitişi 7+3 üm şuan
[silindi]
Emine9220 Hamileliğinin ilk 6-8 haftası içerisinde hafif bir ağrı hissedebilirsin. Yumurtan rahme yerleşiyor ya da rahmin büyüyordur. Yani bunlar, ilk büyüme sancıları.