Rabiaaaa pamuksekerinannesi düzenli yapamıyorum ama fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum bazen yarım saat bazen daha fazla belli olmuyor o gün ki duruma bağlı yani 😂
pamuksekerinannesi Ozgefe Yok yok gelmez Allah’ın izniyle.. Çok sancın olursa da hemen alırlar sezeryana😍
Ozgefe pamuksekerinannesi sancım oluyo ama nstde bnm hissettiğim kdr çok çıkmıyo yalancı durumuna düşğyorum sanki😂😂😂
Busucan Ah kızlar cok şiddetli çatı kemiği ağrım var bugun hic bir sekilde hareket edemiyorum 😕 Sanırım bizimki kanala tam giriş yaptı 🤷🏼♀️
Busucan pamuksekerinannesi 37+1 bugun canım. Adet krampları gibi cok sancılarım var ama dogum sancısı olmadığı için nstde gözüken zerre sancımız yok😐 2 gün önce kanala girmiş bi kac güne tamamen iner dedi doktorum 38 dolduralım diye de alttan muayene etmedi sancılar açılma sancısıdır hızlandırmayalım diye. Gerçekten bu haftalar inanılmaz zormuş herşey eziyet minnaklar bi an önce gelsin🤲🏻
pamuksekerinannesi Ozgefe Benimde sancım çok oluyor hatta nst ye bağlandığım da da sancı vurdu ama çıkmadı.. Biz yalancı değiliz sancılarımız yalancı😂😂
BurcuHalilbrahimMemi Nasipse 2nisan da yani yarın doğuruyorum prensesimi 😍🤲 inşallah iyi geçer bi rahatsızlığım yüzünden epidural sezeryan olucam. Saatler bile geçmiyo bana artık 😕
pamuksekerinannesi BurcuHalilbrahimMemi Ay saatler kalmış kuzuya kavuşmaya😍 Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al İnşallah cnm🙏🙏
TugbaKorkmazz pamuksekerinannesi bugün 34 olduk benim karnım baya indi kilosu flnda iyi doğsun artık beklemek çok zor 😀
pamuksekerinannesi TugbaKorkmazz Özellikle insin diye bişey yaptın mı benim ki niye inmiyor ya😞 Hava bedava su bedava keyfi yerinde tabi 😂
pamuksekerinannesi Busucan Doğsa bile artık prematüre olmadığı için sorun olmaz.. Ama tabi ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi diyolar.. Sağlıkla gelsinler İnşallah kuzucuklar🙏😍
merination pamuksekerinannesi 28 gun kaldı bizimde erken gelecek gibi görünüyor 1 haftadır çok çatı ağrım var sizde mi hüma koyacaksınız rüyamda gördüm demişsiniz bende aynı şekilde rüyamda gördüm ve hüma olacak kızım inşallah bu isim malum oluyor annelere demek 😊😊😊
BurcuEsiklii pamuksekerinannesi aynen canim karnım falan baya indi asagi zaten 40 haftayi beklemiycek gibi ama hayırlısı 😊😍