pamuksekerinannesi Ozgefe Kızlar 40.haftayı beklemez diyolar ama bakalım bugüne kadar bana Ne dedilerse tam tersini yaşadım o yüzden bekliyorum 😂😂
MrTGcE pamuksekerinannesi ay benimde tam tersi karnım aşagıda baya bebegin kafasıda aşagıdaymış ama son ana kadar neler yapar bilinmez 😁
pamuksekerinannesi MrTGcE Yaaa ne güzel keşke benimde aşağıda olsa hatta hık desem çıksa bi an önce 😂🙏
Ozgefe pamuksekerinannesi hayırlısıyla gelsinler inşallah😊 oğlum 41 haftalık doğdu açılma olmayınca sezeryan oldum kızımda sezeryan olcak şimdi ama sancım oluyo arada bide rahimde yumuşama var 38haftalık doğcak inşallah daha erken gelmez dua ediyorum😓
MrTGcE pamuksekerinannesi dün hamileligim boyunca ilk defa acile gittim hafif sancım var diye dr alttan falan kontrol yaptı açılman falan yok dedi bu iyi bişeymi hiç bi bilgim yokta bu konuda ?
pamuksekerinannesi MrTGcE 37 haftalık olduğun için iyi bişey aslında çünkü açılma başladığında Doğum olmaya başlıyor.. Bende nst için devlet hastanesine gittim açılma var mı diye baktı ve çok yaktı canımı😞 Senin de muayene sırasında canın yandı mı 🙄
MrTGcE pamuksekerinannesi ayyy evet ilk defa alttan muayene yaptırdım baya yandı canım. Sonra nst'ye bagladı zaten. Ama gerçekten canım yandı kendimi kastım resmen
pamuksekerinannesi Rabiaaaa Doktor bana günde en az 2 saat yürümen lazım diyor ama yürüyemiyorum bide şimdi üstüne grip oldum😞 Bi an önce doğsun istiyorum ama şu anda doğsa öpüp koklayamam 😞 Sen yürüyüş yapıyormusun cnm?
Rabiaaaa pamuksekerinannesi düzenli yapamıyorum ama fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum bazen yarım saat bazen daha fazla belli olmuyor o gün ki duruma bağlı yani 😂
Kimyagercik pamuksekerinannesi takip ettim canim kimyage4cik benim ismimde 🙂 bebisine amine huma koymussun bende amine hüma istiyodum esimle anlasamadik zehra hüma d Koyduk bizde 🙂)
pamuksekerinannesi Kimyagercik Yaaaa kızlarımız adaş demek ki😍 Bende rüyamda gördüm ismini isimleriyle yaşasınlar İnşallah🙏
BurcuEsiklii pamuksekerinannesi biz de 37 olduk cok heycanliyim 23 nisan tahmini dogum tarihi ama kızım erken gelcekmis gibi bir his var icimde bakalım hayırlısı 😊
pamuksekerinannesi BurcuEsiklii Ya ne güzel bir gün 23 Nisan da doğsa😍 Ama resmî tatil🙈 Sağlıkla gelsin İnşallah zaten kız çocukları 40.haftayı beklemez erken gelir derler 🤗😍
BurcuEsiklii pamuksekerinannesi aynen canim karnım falan baya indi asagi zaten 40 haftayi beklemiycek gibi ama hayırlısı 😊😍
pamuksekerinannesi Ozgefe Yok yok gelmez Allah’ın izniyle.. Çok sancın olursa da hemen alırlar sezeryana😍
BurcuEsiklii Ozgefe aminn😍ama arada sancilarim falan oluyo benim karnim da indi 23 nisana kadar beklemiycek gibi😀