BurcuEsiklii Ozgefe aminn😍ama arada sancilarim falan oluyo benim karnim da indi 23 nisana kadar beklemiycek gibi😀
TBsra pamuksekerinannesi Amin canım inşallah Benimde suyum geldi sızıntı şeklinde ara ara geliyor sancım yok çok rahatım şimdilik ama sancılardan korkuyorum ne yalan söylim Dua edin lütfen banada Annişler
pamuksekerinannesi TBsra Allah İnşallah bir avazda kurtarsın cnm.. Ben sancıdan korkmuyorum 2 haftadır öyle şiddetli belime ve karnıma vuruyor ki alıştım.. Gerçi gerçek Doğum sancısını yaşayınca da böyle diyebilecekmiyim bilmiyorum🙈
Ozgefe BurcuEsiklii benimkide geçen hafta 2630du canım cuma günü randevum var bakalım kaç kg çıkıcak sağlıklı beslenmeye çalışıyorum en başından beri
AyeglnlAkgn pamuksekerinannesi erkek aynen valla artık gelsin diorum bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelsinlerde
pamuksekerinannesi AyeglnlAkgn Aminnnn İnşallah cnm.. Allah hayırlı vakitte hayırlı Doğum nasip etsin İnşallahhhhh hepimize🙏🙏🙏
Rukiiii En son kontrolde 30 nisan demişti doktorum ama dünden beri hiç durmuyor karnımda kasılıp duruyor çok huzursuzum bugün acaba normal mi sizdede bu durum var mı 36+5 günlüğüz
pamuksekerinannesi Rukiiii Benim ki de iki gündür çok hareketli.. Normalde de zaten hareketli bir bebekti ama son zamanlarda daha çok hareketlendi
cannarz pamuksekerinannesi 11 gün kaldı yalancı sancılar ağrılar başladı. Çok az kaldı heyecan dorukta 😍😍😍 Rabbim sağ salim kurtulmayı nasip etsin
pamuksekerinannesi cannarz Aynen gün yaklaştıkça insanın heyecanı artıyor hele ki yalancı sancılarda artık dk tutmaya başlıyorum.. Allahım nişan filan gelsin de ayırt edeyim diyorum yoksa yalancı sancı ile gerçek sancıyı ayırt edememekten çekiniyorum🙄
Merve2961 pamuksekerinannesi inşallah canım hiç kırma sen cesaretini bir tane dengesiz doktor yüzünden bu kadar mükemmel bir sey icin kırılmasın cesaretin😗
pamuksekerinannesi Merve2961 Doğru söylüyorsun cnm çok saol İnşallah normal yaparım ve Doğum hikayemi burda asla korkmayın diye paylaşabilirim🙏 Allah hepimizi bi avazda kurtarsın İnşallahhhh🙏🙏
merination pamuksekerinannesi 28 gun kaldı bizimde erken gelecek gibi görünüyor 1 haftadır çok çatı ağrım var sizde mi hüma koyacaksınız rüyamda gördüm demişsiniz bende aynı şekilde rüyamda gördüm ve hüma olacak kızım inşallah bu isim malum oluyor annelere demek 😊😊😊
pamuksekerinannesi merination Aaaaa evet Amine Hüma olarak rüyamda ses duydum uyandım ve direkt Amine Hüma olcak dedim😍 Adaş olcak kuzularımız 😍 İsimleriyle gelsin mutluluk getirsin şans getirsin talih kuşlarımız İnşallah 🙏🙏🙏
TBsra pamuksekerinannesi Amin canım inşallah darısı tüm hamiş annelere yatılım yapıldı sabaha kadar bekleyecekler eğer sancım gelmezse suni sancı verilecek inşallah gerek kalmaz
Rukiiii pamuksekerinannesi normal mi bu bilmiyorum daha kontrolumede daha var tereddüt ediyorum dünden beri
cannarz pamuksekerinannesi bide artık meraktan çatlamak üzereyim bebeğim nası die 🤣🤣🤣 bide o minik ayaklarıyla kaburgalarımı delmesi offf offf yani ama çok şeker yaaaa nasıda baldır şimdi o yesin annesi onu 😍😍😍😍😍😍
pamuksekerinannesi Rukiiii Bence normaldir artık kemikleri daha sert diye bize hareketleri de sert geliyor bence