Yaseminturan_ Betultatlisu ah inşAllah inşAllah her seyi hazır odası arabası kıyafetleri bi miniğim eksik o da gelse sağlıkla 😔
dentem61 Yaseminturan_ Rabbim kavuştursun yavruna 🥺 çok kötü oldum çok duygusalaştım 🥺 iyi olur inşallah
Alpp_mevaa 29+5 günlük olarak yazıyoruz bu satırları daha öncede iki kayıp yaşamış biri olarak acını yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki… Dualarım seninle ve oğlunla..En kısa zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah…
hilalyavuz Yaseminturan_ Rabbim oğluna güç versin şifa versin canım, tez zamanda hemencecik iyi olsun evine annesine babasına kavuşsun inşallah. Oğlun için sen de güçlü durmaya çalış canım sütün gitmesin sen güçlü ol ki oğlunda annesi gibi güçlü olsun 🤲🏻 Biz taburcu olduk haberlerini de alırız inşallah 🤲🏻
Af072019 Yaseminturan_ Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın metin ol güzel şeyler düşün çok olumsuz düşünüp üzülürsen sütün de gelmez oğlun için iyi şeyler düşün inşallah her şey de düzelecek
DlstM Yaseminturan_ okurken bnde ağladım çok zor gerçektn 😣😣 ama gecicek bu gunler Allah size bağışlasın yavrunuzu🤲
Afrze Sağ salim kucağınıza alıp evinize gidersiniz inşallah hayırlısıyla . Allah yar ve yardımcınız olsun
Ay_isigi Yaseminturan_ canım benim çok üzüldüm allah yardimcin olsun anne duası kabul olur bol bol dua et rabbim büyük bırakma kendini
brcakyll Yaseminturan_ okurken o kadar etkilendim ki sanki o kişi ben mişim gibi çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun 🤲 sabır versin inşallah sağ salim kavuşursun yavruna ☺️ rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Dua edicem Kuzey Efe’ye 🤲
AATozarr Yaseminturan_ Ağlattın valla ya , üzülme demek çok kolay ,ama İnan onlar bizden güçlüler onlar bizim minik savaşçılarımız RABBİM tez zaman da kucağına almaya, kendin emzirmeyi ,sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin , çok dua edicem sizin için 🙏
Sesem Allahın izniyle sağ salim çıkacak ordan inan buna biraz güçlenmesi lazım sen güçlü ol hissetsin oğlunda.
Tugce48 Yaseminturan_ okurken o kadar duygulandım ki tüm yazdıkların gözümün önüne geldi gecen gün paylaşımını görmüştüm dogum yaptım diye o günden beri aklımdaydın Rabbim yardımcın olsun her şeyin düzeleceğine inancın tam olsun bak sütün gelmiş kötü seyler düşünme ki kesilmesin mis kokulu oğlun evine gelince onu koynundan ayırma bol bol emzir hep böyle motive et kendini 💜dualarım sizinle
Yaseminturan_ Tugce48 canımm çok sağol teşekkür ederim inşAllah biz kazanıcaz güçlü olucam oğluma kavusucam inanıyorum 🤲🏻
nurrr_34 Öncelikle Rabbim sana sabır versin bebeğine de şifa 😶bende çok duygulandım kendi yavrum gibi hatta şuan tutamıyorum gözyaşlarımı ama güçlü olmak zorundasın canım senin kalbini hissediyor o minicik kalbi çok dua edicem 🤲 şöle düşün hayatımız imtihan ve bu senin imtihanın olabilir rabbine bol bol dua et doğup görme şansın olmuş ve sabırla bekle evinize gideceğiniz gününüzü Rabbim yardımcın olsun 🤲
Yaseminturan_ nurrr_34 ah kuzum sağol elimden geleni yapıcam isyan etmiyorum buna da şükür diye kendimi avutuyorum 🤲🏻