Gul-08 Mertarasinannesii bugün 26+0 oldum, geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ben de buna şeker diyemeyiz ama biraz yüksek hamur işi ve tatlıyı çok yememeye çalış dedi, ilk gebeliğimde de yaptırmıştım, riske atılacak bir şey değil bence.
Ikizlerr Gul-08 yok normal ultrason da gördü rahim uzunluğu iyi ama açıklık var deyip bana da gösterdi
ebrucetin 25 oldum bugün bebeğimin suyu az onunla mücadele ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah
Mertarasinannesii CananAkdag kaç saat aç kaldım ve de dengesi bozuldu bence bebeğimin kendime zor geldim bir daha yaptırmak istemem açlık kan şekerinde varsa vardır yoksa yok bu kadarına gerek yoktu
CananAkdag Mertarasinannesii Kaç saat aç kaldın 3 kere kan veriyosun zaten ilk açken sonra sıvıyı içip 1 saat sonra sonra 2. Saatte yani toplamda 2 saat aç kalıyorsun bukadar denge bozup eziyey olsaydı benim gibi kronik mide hastasını perişan edersi tercih meselesi b3nden önce bebeğim önemli bende içerken öğürerek içtim ama değerdi
Mertarasinannesii CananAkdag emin olun 2 saat aç kalmadım işlemleri geç yaptılar ve ben 4-5saat aç kaldım saat 9 dan 2 buçuğa kadar Çok normal bişey değil takdir edersiniz
Merve6475 Mertarasinannesii bende dün yaptırtım 24+2 yiz ikizlerimle iyiki de yaptırmısım şekerim cıktı diyet uyguluyorum
Merve6475 Sibelgokhan aclık 96 tokluk birinci saat 198 ikinci saat 117 cıktı canım tokluk birinci saat 180 nin altı olmalıydı
Sibelgokhan Merve6475 benimde 140 cikmisti doktor tam sinirda oldugumu dikkst edersem düzeleceğini soylemisti