hemsireanaa Bende 26+2 yim kızımla ☺️Çok korkuyorum erken doğacak diye ilk zamanlar düşük olacak diye korkuyodum şimdi de erken doğarsa ya yaşar mo diye korkuyorum 🥺
Edahmet29 Mertarasinannesii ben 26 haftaligim ama ben öyle birşey yaptırmadım 23 haftalıkken doktor birşey söylemedi bnaa şeker yüklemesi felan acaba benim yaptırmam gerekiyormu 🙄
Sevgigursoy Edahmet29 24-28 hafta arası yapılıyor şeker yüklemesi eğer gebelik şekeri varsa bebeğe zarar veriyor o yüzden yaptırmanızı tavsiye ederim
Sevgigursoy Mertarasinannesii bende 25 sayılırım 24+5 😁 bende bugün yaptırdım evet sıkıcı delik teşik oldu kollarım ama içim rahat en azından 😁
Mertarasinannesii CananAkdag emin olun 2 saat aç kalmadım işlemleri geç yaptılar ve ben 4-5saat aç kaldım saat 9 dan 2 buçuğa kadar Çok normal bişey değil takdir edersiniz
CananAkdag Mertarasinannesii hmm anladım canım o hastanenin sorumsuzluğu olmuş benim doktorum işlen biter bitmez git aç kalmanı istemiyorum çok telefonla ara konuşalım sonuçları dedi çok düşünceli
Sibelgokhan Merve6475 benimde 140 cikmisti doktor tam sinirda oldugumu dikkst edersem düzeleceğini soylemisti
Burcinesin Ben açlık tokluk şekerime baktırdım şeker yüklemesini yaptırmadım doktorum gerek duymadı eğer ailede varsa yapıyolar kilo artışınızda bebeğin kilosunda sıkıntı varsa doktor gerek duyuyor eğer çıkarsa sorun diyet veriyolar