Mertarasinannesii Merhabalar ben 25+2 yim şeker yüklemesi yaptırdım hafta içerisinde asla bir daha yaptıracağım bişey değil doktor çok baskı yaptı bu konuda siz neler yapıyorsunuz hamişler nasıl geçiyor ? ☺️
CananAkdag Mertarasinannesii Neden asla peki ben kendi isteğimle yaptırdım alt tarafı 50 yada 75 cc bi içecek sonucunda gebelik şekeri olup olmadığını öğrenmek için değmez mi bebek için önemli şekerin olduğunu bilmek önlem almak b3n birdaha olsa gene yaptırırım ayrıca 1 tabak pilavla eş değer bu içilen şey
Turkan09 Mertarasinannesii ay ben çok zorlandım onda ya allahım nifaka yapmak istemiyorum şekerli su ve ben çayı asla şekerli içen biri deilim en nefret ettiğim şeydedir şekerli su zaten bitiremedim çok kötü oldum ebem yeter içme dedi az daha ne varsa çıkaracaktım ay allahım hatırlamak istemiyorum şuna 27+5 çok şükür kızımızla iyiyiz 🥰 bazen çok hareketli bazende çok uysal ☺️🥰
zntrkn Mertarasinannesii ben yaptırdım 75 gram ile zaten iki dilim baklavaya eşdeğer içindeki şeker 😊 bir zararını görmedim aksine insülin direnci ile hamile kaldım benim için olması gerekliydi
Edanurdg Mertarasinannesii bende içemeyeceğimi bildiğim için bi gün önceden dolaba koydum soğuttum ona rağmen zorladı içmesi bulantı yaptı ama iyiki yaptırmışım gebelik şekeri çıktı şimdi diyet yapıyorum hatta insüline başlayacağım gibi görünüyor
Mertarasinannesii CananAkdag kaç saat aç kaldım ve de dengesi bozuldu bence bebeğimin kendime zor geldim bir daha yaptırmak istemem açlık kan şekerinde varsa vardır yoksa yok bu kadarına gerek yoktu
Melekkannesi zntrkn kızlar 28+5 deym üç gündür bebeğim sabah cok hareketli sonra pek hareket etmiyo sizde de böyle pldu mu kontrolm 21 inde
zntrkn Melekkannesi valla canım benim de aynı mesela 23/24 haftalarda çok sert vurmaları vardı açıkçası sabah öğle akşam hareket hissedersem panik yapmıyorum bu aralar benim de yavaş hareketleri
Acemiy Bende evde tesadüf ölçtük 196 çıktı sonda 176 çıktı korktuk şeker testi yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı böyle şeyler çok önemli erken tanı hayat kurtarır 26+5 iz oglumla bu arada🤩
Acemiy Ve oğlum maşallah hiç durmuyor hep tekmeliyor diyorum ben çok hareketli olduğumdan çocuk da mı benim gibi olur doğunca da bu hareketlilik devam ederse yandık 🥰
busraburcak Bizde yaptırdık şeker yüklemesi şükür bişey çıkmadı 50likle yapmıştık minik kızım bugün daha fazla hareketli artık güçleniyoruz sanırım 26+4 olduk 🐣
Dilan3eymenn Mertarasinannesii canm bende 26+2 günlük 2.ye gebeyim ilk oğlumda yaptırdım şeker yüklemesi ama çok kötü oldum mecburiyeti yok evet ama pişman oldum bunda daha bilinclu tecrübe liyim yaotrmadim düşünmedim çok şükür tatlı sürekli yiyiyorum yerine geçiyor diye düşünüyorum gerek yok benim için
Mucizemm25 Ikizlerr neyden kaynaklı erken doğum riskiniz nasıl anladınız? Inşallah zamanında alırız bende 27+6haftalık hamileyim 🤲
MeeL Mertarasinannesii ben yaptirmadim.27+6 olduk. 28 e kadar yapiyolar zaten. Ben gitmiyorum kontrole.otobuse filan binmemek icin. Ayin 6sinda mecburen gidicem bisey olmazsa. Ilk hamileliktede yaptirmadim cok sukur sorun yoktu.
Elifeminask Mertarasinannesii ben yaptrmadm canm doktorum önermedi 27+4 deyim. Kanszlkla mucadele ediyorum.
Mucizemm25 Elifeminask maşallah inşallah hayırlısıyla zamanında sağ salim kucagimiza alırız 🤲 bazen korkuyorum hareketlerinden erken olacak diye🙄
damlaege @Mertarasinannesii Bende 28+3 haftalık hamileyim. Geçen haftalarda şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı ancak suyum fazla ve bebeğin gelişimi önden gidiyor diye doktorum parmaktan ölçülen şeker sonuçlarını da istedi. Şimdi 10-15 gün boyunca onu yapacam sonra tekrar gidecem inşallah şeker değildir 🙁