Cilemasna Merveaksoy 12. Haftamda doktorum %80 erkek dedi ama ilk bebegim oldugu icin cikinti olup olmadigini anlamadim 16. Haftamda kiz dedi 17 de netlesti kiz oldugu bacak arasini gorduk bisey yoktu canim 😊
biliciii Haftada öğrendik doktorumuz kesin erkek dedi ve hâlâ erkek bu aşamada doktor çok önemli bence ❤️
Ruveydackm tugbaayaz yüzde kaç kız demişti canım banada 12 haftalıkken %90 kız dedi ama değişirmi acaba tekrar daha gitmedimm
tugbaayaz Ruveydackm inan ki yüzde vermedi kıza benziyor dedi iki gidişimde de bende erkek olsa kendini belli ederdi diye düşündüm kesin kızdır dedim 16 da kesin erkek deyince şok olduk
Mrv3dmr 16.haftaya kadar bir şey söylemedi. 16.haftada kız ama bir daha bakarız, ufak bir çıkıntısı var büyük ihtimal klitoristir dedi. 18.haftada çıkıntımız kayboldu. Kesin kız dedi🥰
Ruveydackm tugbaayaz malum olaylardan dolayı korkuyorum tekrar kontrole gitmeye nisan ortasında inşallah durulursa ortalık gidecem acaba değişirmi çok merak ettim şimdi 😊
ED1802 Topraginannesi1 12 inci haftada tatama testine gittiğimde söledi canım değişmedi 20 inci haftaya giricem 🙏🏻😊
ulkukizil Selamlar 💕 13,14,15 ve 16. Haftalarda her zaman doktor erkek olduğunu düşünüyordu ama %90-%95 gibi oranlar veriyordu 😀 17.hafta itibari ile %100 erkek isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi 😊
Zuhraa Topraginannesi1 aynen ama ben yaptırmadım 11 hafta da 2li testi istatistik veriyor.kotu sonuc alirim hamileliğim kotu gecer diye istmeedim 20 haftada detayli ultrason var onu yaptırdım. Cok şükür sağlıklı bebegim