tugbaayaz Topraginannesi1 12 ve 13 te kıza benzetti 16 da kesin erkek dedi ikili ve üçlü test yaptırdım şimdi 17+5 olduk 3 hafta sonra detaylı ultrasononumuz var 😊
Ruveydackm tugbaayaz yüzde kaç kız demişti canım banada 12 haftalıkken %90 kız dedi ama değişirmi acaba tekrar daha gitmedimm
Eylulm_4820 Topraginannesi1 aynen annesini çok meraklandırmak istemedi sanırım 😅 çikolata yiyip gitmiştim belki onun etkisi olmuş olabilir canım ☺️
Afyonlu02 @Topraginannesi1 valla bilmiyorum 9 haftalık iken inceleme yaptı kemik yapısına boyuna falan baktı tahmin etti 12 hafta da oğlum pipisini gösterdş ama çoğu kişi kordon o yanılma olur emin olma diyen oldu 17 haftada kontrole gittim tekrar sordum erkek dedi
sda-sda35 Topraginannesi1 ben o ekşi tatlı olayına çok inanmıyorum. Ben normalinde tatlıyı çok severim ve hergün yerdim. Ama hamile kaldığımdan beri tatlıyla hiç aram yok. Ekşide canım istemiyor ama tatlıyı da hiç yememeye başladım.
Sevcan12 Topraginannesi1 12.haftada bi çıkıntı var ama kızda olabilir erkekte dedi 15te gittiğimizde kesin kız dedi 🥰
Busemy Topraginannesi1 1hafta sonra Bakıcaz inşallah bu 12haftalıkken suan 15haftalıgız doktorumuz erken diye söylemedi. 🤣
aysegulefe Topraginannesi1 ben 12. Haftamdayim bugün kontrol de sordum erkek bebek dedi.Bi anda bi oğlum var kızım olsaydı dedim kordon da olabilir bekleyelim yine dedi.ilk haftalar kan testi yaptırmıştım bugün de ikili test için kan verdim başka bı test olmadi
Kubra_ksk sda-sda35 bende tatlı yemezdim evde olurdu sürekli elimi sürmezdim hiç şimdi sürekli tatlı yiyorum oğlan olcakmış bende inanmıyordum ama gerçeklik payı varmış
Kubra_ksk Topraginannesi1 internetten Çin takvimine bakabilirsin ben ordan baktım cinsiyetine doğru çıktı
Wonderanne Topraginannesi1 16da %80 kız dedi 17de kız dedi 20de detaylı ultrasonda net olarak kız olduğunu öğrendik 🤩❤️😍 eğer hastanede üst düzey ultrason varsa 12.haftada bile öğrenebilirmissin eşimin ablası 12.haftada öğrenmiş