Zuhraa Topraginannesi1 aynen ama ben yaptırmadım 11 hafta da 2li testi istatistik veriyor.kotu sonuc alirim hamileliğim kotu gecer diye istmeedim 20 haftada detayli ultrason var onu yaptırdım. Cok şükür sağlıklı bebegim
Dudubicerr Topraginannesi1 12 haftada ogrenmistik biz arkdaşım kiz dedi simdi 24 haftadayiz kiz yani degismedidi de ikili taramada belli ediyor kendini ama ozele gitmistim ozel doktoru söyledi. Cevremde devlete giden biri vardi o 20 haftada ogrenmisti
Halime_ Topraginannesi1 13. haftada erkek 19 haftada kıza benzetti doktorum 🤭 tam olarak gostemiyor kendini 22.haftada detaylıyi bekliyoruz 🥰
Zuhraa Topraginannesi1 şöyle zorunlu bir test degil istersen yaptiriyorsun ben yaptirmadım. Bebekte down sedromu varmi yokmu diye bakıyor ve kesin sonuc vermiyor istatistik veriyor. Bebegi aldirmiycaksan gerek yok canım
Halime_ Topraginannesi1 galiba öyle 🥰 heycanla bekliyoruz 💁 bu arada 13 hafta ikili test yaptırdım sonucm temiz çıktı 22 haftada detaylıyi yaptrcam 🥰 ve 18 haftalikken tetanoz aşısı yaptırdım sağlık ocağında
Annesininbali 13 haftada yüzde 80 kız dedi ama öbür ay kesin belli olur 14haftada devlete gitmiştim orda gostermiyo dedi Dr şimdi 16 haftadayiz inşallah değişmez
Muberraonur Topraginannesi1 16. Haftamda muayeneye gittiğimde öğrendim ☺️ 3.5 Aydan sonra belli oluyormuş zaten ben 4. Ayımda öğrendim Kız😍👼🏻