Topraginannesi1 Kızlar 9 hafta 4 günlük yavrum cinsiyeti kaçıncı hafta beli oldu birde bu aya kadar kaç test yaptırdınız 🥰🤰
Tstnptt Topraginannesi1 14 haftamda %70 kız dedi cuma kontrol var dört gözle bekliyorum netleşir inşallah 16 haftalık olucaz Allah nasip kısmet ederse
sda-sda35 Merhaba. Bizim 13. Haftada doktor %90 erkek ddi. 17. Haftada netleştirdi. Kesin erkekmiş 😊 sizin haftanızda sadece tiroid testi yapıldı bana. Onun dışında 13. Haftada ikili tarama testine girdim 😊
Yaman Topraginannesi1 benim 12 haftalikken %70 kiz dendi 15+6 da kiz dendi 17+4 tede kizdi bu kadar seye gore degismez heralde cunku bacaklarini hep acti gorduk 🙂
Afyonlu02 9 haftalık iken erkek geliyo gibi dedi 12 haftalık iken kesin erkek dedi değişme ihtimaline karşı 17 haftada tekrar sordum erkek dedi
sda-sda35 Topraginannesi1 hergün bi Bardak süt içmeye dikkat ediyorum. Onun dışında sabah kahvaltısında peyniri bol yiyorum. Yoğurt yemeye çok faydalı diyorlar ama benim pek aram yok. Bi de doktor meyve ye bol bol. Ama yanında bi kase yoğurtla ye.Yoksa kilo alırsın demişti 😊
Cilemasna Merveaksoy 12. Haftamda doktorum %80 erkek dedi ama ilk bebegim oldugu icin cikinti olup olmadigini anlamadim 16. Haftamda kiz dedi 17 de netlesti kiz oldugu bacak arasini gorduk bisey yoktu canim 😊